Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezwiarywsiebieona

czy bóle krzyżowe maja charakter reumatyczny?

Polecane posty

Gość bezwiarywsiebieona

czy to jest inny rodzaj bólu?

Gość Afghv
Sorry ale nie mam boli reumatycznych więc nie umie porównać ..... I chyba jak wszystkie młode kobiety....

Gość bezwiarywsiebieona
no niekoniecznie jak wszystkie mlode kobiety, bo ja wlasnie mam taki reumatyczny bol w krzyzu i zastanawiam sie czy tak wygladaja bole krzyzowe przy porodzie... Chyba ze ktos potrafi swoimi slowami opisac jaki to bol, te bole krzyzowe...

Gość podobnie
Wiesz mysle ze dosc podobny bol tylko milion razy silniejszy

Gość co coc cococococ
tak, podobnie tylko kurewsko mocniej............tak z milion razy mocniej:O

Gość hfffffdgdggdgdaaa
Po co straszycie dziewczyne? Kazdy ma inny prog bolu. Ja mialam bole z krzyza, ale dalo sie przezyc.

Gość dziecko szkolene kosztuje najw
tak to taki jak bol reumatyczny tylko o wiele mocniejszy

Gość a co ma reumatyzm wspólnego
z bólami krzyżowymi? Na ogół to ból zwiazany ze zwyrodnieniem kręgosłupa albo nerwowe korzonki. Hmm, dwa razy rodziłam i nie miałam żadnych "krzyżowych " tylko po prostu parte. To własnie one najbardziej bola, ale trwają krótko

Gość do Ka--liwii
no i co? to ze ty nie mialas tępa suko znaczy ze inne tez nie maja? wypierdalaj:O

Gość NIE MA WIĘKSZEGO I
SILNIEJSZEGO BÓLU NIŻ PORÓD. AMEN. PORÓD TO TRAUMA.

Gość strawberry:):)
porod to trauma? litosci, ja sobie rodzilam z ZZO i wspomniam porod bardzo dobrze,zadnej traumy:)

Moim zdaniem nie. Moje bole krzyzowe byly nie tylko duzo, duzo silniejsze od reumatycznych, ale mialy tez inny charakter. To jakby ogromny ucisk od srodka na kregoslup i miednice.

Gość Nansnshsjs
Ja porównuje swój poród do przejechania auta po mnie nie miałam żadnych znieczulen ale jakoś dałam radę miałam z krzyzy i z brzucha bóle:-/

Gość Ja miałam jedynie bóle
krzyżowe od początku do końca rozwarcia i zgadza sie, ból ten mozna porównać do reumatycznego i to takiego który nie daje ci siedzieć w spokoju i chcesz z siebie wyjść. Oczywiście nie jest to ból (przynajmniej u mnie) który każe ci krzyczeć czy głośno jęczeć ale boli naprawdę mocno . Kiedyś miałam silne bóle rąk (reumatyczne) i w najgorszym momencie kiedy chciało mi się płakać można powiedzieć że był to średni ból rozwierający podczas porodu . Osobiście z tego co słyszałam to wolę ten ból niż brzucha ale zalezy od wytrzymałości człowieka. Powiem jedynie tak, ból ten da się spokojnie wytrzymać ale człowiek jest poddenerwowany i chodzi i w myślach czeka aż skurcz w końcu przejdzie i ma wrażenie że jeszcze minuta i będzie tak zły i wkurzony że zacznie kląć ale ból właśnie wtedy mija i jest spokój aż do następnego razu a każdy skurcz to już coraz krótsza droga do końca :).

Gość bezwiarywsiebieona
up

Gość bezwiarywsiebieona
up