Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haupenberja91

Zawsze będę sama bo każdy facet którego mogę mieć nie jest mnie wart

Polecane posty

Gość melchior i baltazar
tak też myślałem :D

Gość zazdrosna brzydka szatynka
ciekawe co PŚP na to :classic_cool: no chyba, że ta trzecia okazałaby się jakąś fajną kafeterianką :D

Gość Garę van der Kutacz
oho, lakuje stronę na fejsie "Męski zarost jest sexi" :classic_cool: mam szanse! :D myślę, że pe eś pe byłaby zadowolona :classic_cool:

Gość Garę van der Kutacz
lajkuje*

Gość nie lajkuje niczego
a ja nie lajkuje "świnscy blondyni" :( czy to znaczy,że blądynie nie mają u mnie szans? :classic_cool:

Gość Garę van der Kutacz
na pewno sugerują się tym, gdy przeglądają Twój profil na fb :classic_cool: wejdzie sobie taki blondasek na fejsa, przejrzy Twój profil,zobaczy, że nie ma tam nic o blondynach, pomyśli sobie "ehhh, pewnie woli wysokich brunetów o ciemnych oczach" i zrozumie, że nie da psa kiełbasa :classic_cool:

Gość Garę van der Kutacz
dobra idę, bo za długo każesz mi czekać na odpowiedź :classic_cool:

wykonuję swoją pracę :classic_cool: i zastanawiam się czego dzisiaj jeszcze nie jadłam

Gość wschodni mistrz Hao-Su
aby tradycyji stało się zadość: w parną noc weźmie Cię pod koc blondyn nieco świńskawy miejmy nadzieję z miasta Warszawy i nie zaśnie nad ranem z wciąż sterczącym buzdyganem Pa SP ❤️

wschodni mistrzu może być blondyn nie z Warszawy :) a buzdygan może być stojący ale tak bym nie wiedziała :D a od Ciebie niech Kotka opędza złe moce i komary byś nie musiał spać pod kocem jak piernik jary :D w żarze nocy strzelaj pustakami niczem z procy i pod nieboskłonem gwiazd śpij spokojnie i bez pijackich jazd :)

piernik jary :O Franca.... cholerna. Złapałbym to i przerzucił przez kolano, wlepiając siarczystego klapsa... ale czy to nie byłoby zbyt erotyczne? :D

nie wiem co jest podniecającego i erotycznego w klapsach :O przecież jary!jary a nie stary co w tym złego? :classic_cool:

chodziło mi raczej o piernika (co z trudem sika:) ) Klapsy z przekładaniem przez kolano nie są erotyczne? Hmmmm.... to może już mi się wszystko pomieszało :O

bo jeden koleś dał mi klapsa :O czy to miało podtekst seksualny?! :O

wg mnie to jest zupełnie antyerotyczne już bardziej podnieca mnie widok ciuchci - czyli trzech lub więcej "popychających" się mężczyzn :classic_cool:

wyobrażam tu sobie np. 5-6 kluczowych mężczyzn z kafeterii :classic_cool: najgorzej ma tylko pierwszy i ostatni :(

Łoo Ty zboku :) Mnie by to nie podnieciło :( Chyba, że ciuchcia, taka mała metalowa na bateryjkę z szynami w kółko... tak, to by mogło mnie podniecić :D ufff...pufff.. (najpierw powoli, jak żółw ociężale :D :D........ nagle gwizd, nagle świst... para buch.... to tak to to tak to to tak.... )

zazdrosna brzydka szatynka wyobrażam tu sobie np. 5-6 kluczowych mężczyzn z kafeterii najgorzej ma tylko pierwszy i ostatni mogą zamknąć krąg :D

to by było... chociaz bardziej by sie chyba do komedii nadawało :D ale pewnie nie jestem oryginalna i ktoś wymyślił to przede mną :( nie no nie jestem zbokiem, tak sobie wymysliłam, tak naprawdę nic mnie nie podnieca :(

...tak naprawdę nic mnie nie podnieca ... - deprecha?

a czy ja wyglądam na osobę z depresją? :P codziennie opuszczam moją jamę, mam trochę zajęć, nawet trochę znajomych (może zmyślonych ? :D) staram się nie spać w dzień :) chyba nie deprecha?

Gość Dom Dla Zmyślonych Przyjaciół
:D :D :D Niemożliwe, żeby nic Cię nie podniecało. Nie chodzi tylko o sex. (Choć od razu mówię, że nie wierzę w osoby aseksualne) A muzyka? Filmy? Coś innego, nie wiem.. chińska sztuka operowania małym pędzelkiem? Budowa atomowych łodzi podwodnych? Musi coś być !!

Gość depresję mam na klatce piersio
tak podnieca mnie do pewnego stopnia fotografia (amatorska!) trochę sztuka, słowo pisane... (o jeden koles mi napisał coś swojego...podekscytowało mnie to :D a nie był to wiersz miłosny) hm muzyka...dużo rzeczy mnie kręci... np. powiew wiatru, które nie mogę doznać bo jak otworzę okno i drzwi to zaraz coś trzasnie bo jest przeciąg 😭 oglądasz cartoon network?! :D

Gość tata życia
taka tania jesteś?

nie oglądam cartoon network, choć kiedyś trafiłem na Chojraka i Dom dla Zmyślonych Przyjaciół Pani Foster i mnie to zafascynowało nieco :) Zwłaszcza Chojrak - widziałem chyba wszystkie odcinki. Głęboka psychodelia, a to ponoć kanał dla dzieci? Hm, no nie wiem... A widzisz, coś Cię jednak podnieca :) Ładna sztuka też mnie podnieca :) Dobra lecę naprawdę. Mam coś do zrobienia jeszcze niestety!! Ciao bella 🌼

Gość pani foster bezdomnaxiiiii
tak wiem :D bedziesz ogladał film :D ja nie lubiłam chojraka...masz racje psychodela...ale przede wszystkim mało postaci :( nie lubiłam i bałam sie dom dla zmyślonych wręcz odwrotnie - uwielbiałam swego czasu :)

Ciao Edward

niestety, nie film, choć widziałem ostatnio Jeża - super http://www.filmweb.pl/film/Je%C5%BC-2009-507365 praca, praca, praca 🌼 🌼 🌼 🖐️

dobrze,że nie jeż jerzy :D no to milej pracy mój Zmyślony Przyjacielu :) (zdaje sie,że żegnaliśmy się już godzinkę temu :D) 😍👄🌼:) 🖐️

:D 👄 🌼 ❤️ :) ;) 🖐️