Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haha superr

ale kawał zrobilysmy xD supppeerrr

Polecane posty

Gość 788665544553669
Ale co ona wam zrobila takiego ? bo nie rozumiem

Gość haha superrr
Przez 11 miesięcy mieszkałam w szafie Lesiaka, karmiona przez rurkę drażami z Biedronki. To wyostrzyło moje zmysły do tego stopnia, że moje kubki smakowe wyczuwają z odległości 300 wiorst zmianę ciśnienia barycznego w Kotlinie Kłodzkiej. Nie śmiejcie się zatem ze mnie, gdyż nie znacie dnia ani godziny kiedy Wielki Fekal spenetruje bezlitośnie Wasze tchawice. haha xD

Gość haha superrr
zrobiła to, że zadawała się z nami, przyczepiła się i na siłę sobie wyobrażała że jest w naszej ekipie i się wszyscy przyjaźnimy, a nikt jej nielubił tak naprawdę. Wszyscy mieli z niej polewę

Gość komornikjużpukadotwychdrzwi
Zabulicie po 20 tysi to ci się odechce hehać, będziesz dupić w byle jakiej pracy byle spłacić zobowiązania wobec "grubej" prosta istoto.

Gość haha superrr
Gdy chcę komuś dokuczyć, natężam siłę woli i zaczynam cuchnąć tak straszliwie, że nawet ołówki robią się miękkie jak plastelina. xD

Przypomina mi się taka reklama prezerwatyw, jej sens: gdyby rodzice Hitlera, Stalina itp. stosowaliby to by na świecie było lepiej. Wasi rodzice zdecydowanie powinni, wydać na świat i wychować takie idiotki to będzie ich największa porażka życiowa.

Gość A ja zawsze chciałam
A nie wpadło ci do tego tepego łba ze dziewczyna moze byc chora ???? Na cukrzycę ??? Albo mieć chora tarczyce ? Takie dzieci jak ty, to bym odrazu ustawiła. A rodzice ? Nieodpodzialni nie wiedza co ich bekart robi ;) życzę ci, zeby tobie wykryto któraś z w.w chorób i żebyś utyla do tego stopnia ze byś sie wysrac nie mogła ;) wtedy ta gruba spojrzy ma ciebie... I odejdzie... W ciszy... Bo na takich ludzi nawet nie warto obelg rzucać :)

Gość haha superrr
nie jest chora, wpierdala aż huczy xD wciąż ma przy sobie jakieś batoniki, wciąż wpieprza jakieś kebaby i inne pizze i jak siedzimy w knajpie, to ona zżera tyle, co my wszyscy razem xD my wszyscy objedzeni, a ona coś nowego zamawia, słonina jedna

Gość A ja zawsze chciałam
Poczytaj o obawach chorej tarczycy, ludzie jedzą be opamiętania nie mogą powstrzymać apetytu :) to pewnie prowokacja.. Ale dodam od siebie. Mam koleżankę która za młodu tez była GRUBA SLONINA czy jak to nazywasz, koło 20 sie wkurwila i poszła Gormony zbadać. I wiesz co ? No właśnie to co wyżej. Dostała odpowiednie leki i dzisiaj nosi M :) krzyż na drogę, zapłacisz za takie oczerńianie człowieka kiedyś ;)

Gość 7981012***
Też byłam szczuplutka autorko, po ciąży duuuużo przytyłam, choć wiele sobie odmawiałam. Oby Cię to spotkało! W drugiej ciąży schudłam, ale tego Ci nie życzę, bo nie zasługujesz. BĄDŹ SŁONINĄ WREDNA ŚWINIO!!!

Gość wheidfhw
ten temat tu już był miał sprowokować obrońców niezdrowo i niebezpiecznie zatuczonych obywateli. spełnił swą rolę i teraz

Gość chyba wam
ale ta gruba to spokojna laska . Ja jak bym juz zapiela te portki to bym Ci takiego gonga wyjebala ze zeby by w pruszczu gdanskim i tez strzelila fote , wydrukowala i napisala usmiechnij sie sloneczko. Tepa krowo umyslowa.

Gość chyba wam
twojej pojebanej kolezance rowniez :P

Gość fikumikuna....ikusląsk
O jak miło, pozdrawiam pruszcz mam tam rodzinkę.

"Jakby mi ktoś takie foty porobił to chłopacy na pewno by się jarali" chłopacy? ile masz lat debilko? 13? marna prowokacja.

Gość hakuna matactwo
Boże nie żyć dłużej na tej planecie jeśli tak się zachowują 18 latki. Gruba jest to jest, ale że wam z koleżanką nie wstyd, że jesteście głupie? Pewnie dobijesz 30-tki, 40-tki to będziesz umierać ze wstydu, że tak zrobiłaś. Los się lubi mścić- zapamiętaj to sobie :)

Gość haha superrr
o, żab-x się odezwała, ta ktora zawsze najbardziej jedzie na grubasów xD!! przybij pione, bo napewno miałabys ochotę zrobić to samo co my

Gość Weselna pani
Haha... ile masz lat dziecko, że takie rzeczy Cię cieszą? Rodzice za bardzo rozpieścili? Skutek tzw. bezstresowego wychowania? Oj jeszcze zobaczysz, co tobie się kiedyś może stac. Myślisz, że jesteś szczupła i zaświeciłaś głupotą na kafe to jesteś fajna? :D

Gość tadam!
Słitaśny żarcik, doprawdy. A teraz bądź tak łaskawa i wypierdalaj robić żenadę gdzie indziej.