Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalka 9999

Jaka jest najlepsza golarka damska?

Polecane posty

Gość natalka 9999

Jakie polecacie??? Zeby nie byla za droga :)

Gość zaraz mama Tomcia
ja mam depilator brauna silk ten zielony..jestem zadowolona ale trzeba byc systematycznym zeby az tak nie bolalo

Gość poszarpana_mirabelka
Jeśli preferujesz trudne zadania, to polecam klasyka: http://static.promoceny.pl/foto/vyrobky/089500/89389.jpg Opis przygody: "Teksańska masakra maszynką BIC" Zachęcona niską ceną kupiłam opakowanie (10 sztuk) maszynek BIC. Polecam je, jezeli chcecie odpowiednio ucharakteryzować się na Halloween albo uzyskać seksowne sznyty. Te maszynki nie kaleczą, one masakrują! Tną czysto i głęboko, i zostawiają trwałe blizny. Blizny po tych maszynkach mam już ponad 3 miesiące. Maszynki BIC to typowe dwuostrzowe jednorazówki. Mają zieoloną plastikową rączkę, z wytłoczonymi plastikowymi kropkami. Maszynka jednak dość łatwo wyślizguje się z mokrej dłoni. Maszynki mają także pasek nawilżający. Nie wiem, jak ta maszynka sprawdza się na męskiej twarzy, na moich nogach nie sprawdziła się zupełnie. Na miejscu meżczyzny nie ryzykowałabym zrobienia sobie z twarzą tego, co maszynka BIC zrobiła z moimi nogami. Powiecie, że użyłam produktu niegodnie z jego przeznaczeniem (wszak to maszynka dla mężczyzn)? Zazwyczaj używam męskich maszynek, bo są tańsze niz damskie, ale jeszcze żadne nie okazały się tak kaleczące. Największą zaleta tych maszynek była niska cena - za 10 sztuk zapłaciłam ok. 13 zł, za sztukę wychodzi 1,30zł. Nie polecam tej maszynki kobietom ani mężczyznom. Maszynka BIC goli dobrze - aż za dobrze, bo zbiera włoski razem ze skórą. Ocena: 1 źródło: http://znam.to/recenzje/3467/Bic-Comfort-2---maszynka-do-golenia