Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jedynawrodzaju3453

Sukienka maxi. Pasuje ?

Polecane posty

Gość Jedynawrodzaju3453
Gość niby
Tak sukienka maxi na wesele jest odpowiednia. Wybierając bardziej zwiewne sukienki maxi musisz uważać aby nie wpaść w plażowy styl. Nie jesteś wysoka a pokazałaś sukienki odcinane pod biustem więc polecam założyć buty na obcasie. Ten krój ma tendencje do zmniejszania sylwetki. (oczywiście wszystko zależy od figury i tego jak sukienka leży). 1. Wydaje mi się zbyt ciemna na wesele. A kwiatowy wzór jest według mnie zbyt "hawajski". Odrzuciłabym tą sukienkę ze względu na skojarzenia z plażą. 2. Wydaje mi się najbardziej odpowiednia dzięki jednolitemu kolorowi. 3. Tutaj kwiatowy wzór jest słodki i dziewczęcy dlatego jest ok. 4. Ta fason wydaje się mi najbardziej korzystny. Ramiączka i głęboki dekolt nadają sukience bardzie wyjściowy charakter. Pragnę ci zwrócić uwagę na to iż 1, 2 i 4 są wykonane z poliestru. Nie wiem jakiej jakości materiały posiada ta firma jednak aby poliester nadawał się na bardzo upalne dni musi być bardzo dobrej jakości. Syntetyki pozwalają oddychać skórze tylko wtedy gdy są odpowiedniej jakości.

Ogranicz wybór do 2 i 4 - wyglądają najbardziej "wyjściowo". Ja stawiam na 4 (wygodniejsza na wesele - nie musisz się martwić, że w tańcu coś ci się obsunie).

Wydaje mi się że 4 pozycja jest najlepsza, ale decyzja tak na prawdę zależy od Ciebie.

Gość klaudia1617
troche jak na plaże moze poszukaj czegos bardziej eleganckiego! chociaz odpusc sobie te wzorki i kwiaty, bo to takie niezbyt na wesele.....

Gość klaudia1617
ja bym sobie na Twoim miejscu odpuscila takie wzory i kwiaty w takim fasonie w dodatku-za bardzo plażowo, poszukaj cos elegackiego choc trochę

Gość na początek tango nie jest ok
dlaczego chcesz iść na wesele w plażowych sukienkach?

Gość brtk-ek
Pasuja.Wszystkie.Najwazniejsze, zebys Ty czula sie dobrze w wybranym stroju. Nie kieruj sie zdaniem innych Chcialabym miec wsrod swoich gosci tak ubrane kobiety: usmiechniete, zadowolone i bez kompleksow.

Gość Michał Wiśniewski
będzie dobrze, miłej zabawy