Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daniel1985

dziewczyna mojego kumla

Polecane posty

Gość daniel1985

witam wszystkich. mam pewien problem z ktorym nie potrafie sobie sam poradzic. pozyczylem koledze pewna rzecz rtv ktora byla w pudelku, i po pewnym czasie potrzebowalem tej rzeczy spowrotem. wiec poszedlem ja odebrac ale kolegi nie bylo w domu tylko jego dziewczyna ktora oddala mi ta rzecz na ktora musialem chwilke poczekac. wrucilem do domu i w pudelku znalazlem nie tylko to co chcialem. otrzymalem tez czarne stringi pod ta rzecza. i teraz to co mnie najbardziej gryzie to jest pytanie czy to sa jakies konkretne znaki czy pomylka przy skladaniu prania? jak mam to odebrac? napiszcie co myslicie o tym plss...

Gość daniel1985
napiszcie cos jak mozecie bo musze rozwiazac to jakos do piatku a nie wiem co mam o tym myslec...

A dawala ci jakies inne znaki? Np wzrok uwodzicielski gdy podawala Ci gto pudlo, moze byla super mila nadwyraz? Czy kiedykolwiek patrzyla na ciebie wymownie i dawala jakies znaki w przeszlosci? jesli nie, to zadzwonilabym do niej i oddala. Nie babraj sie w tym. Bo wpadniesz jak sliwka do kanalizacji. Bedzie lajpa z kumplem jak sie dowie.

Chyba chce Cię mieć w łóżku ale pewna nie jestem. Raczej jednak mało prawdopodobne by się pomyliła i niechcący dała tam swoje stringi.

gorzej jak twój kumpel schował tam zostawione u siebie stringi innej dziewczyny aby jeo własna sie nie kapnęła?:classic_cool:

Gość asdfghjhgf
" gorzej jak twój kumpel schował tam zostawione u siebie stringi innej dziewczyny aby jeo własna sie nie kapnęła? :D a te stringi sa czyste?

Gość daniel1985
zadnych konkretnych znakow nie zauwazylem. jezeli chodzi o kolege to raczej on by tam nie chowal zadnych dowodow po jedno razowych przygodach. tak mysle czy nie lepiej bedzie wyrzucic te majtki i zapomniec i tym niz dociekac bo jak sie kolega dowie ze mam takie cos to jeszcze beda jakies podejrzenia, a mi sie nie usmiecha rowalac zwiazku w ktorym jest juz potomek. jak myslicie?

Gość Zapomnij dobrze Ci radzę
I nikomu z nich o tym nie mów. Ja miałem gorzej bo laska kumpla do mnie zadzwoniła i próbowała się umówić po roku związku, oczywiście się z tego wywinąłem, ale... no pozostał ten niesmak jak do nich chodzę, wiem że ona coś do mnie czuje :( to było nie raz widać po zachowaniu, nigdy się to nie wyda, mają obecnie dziecko więc luzik.

Gość daniel1985
spoko dzieki za odpowiedzi. stringi usuniete i niech to pozostanie w zapomnieniu i tak bedzie najlepiej a potem zobaczymy jak to sie ulozy. pozdro wszystkim :)