Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

farbki

No co a pracownik!!!

Polecane posty

Mój narzeczony był bardzo wściekły ponieważ pracownik nie wykonywał pracy tak jak powinien tylko na odpieprz się. Wspólnie poszliśmy porozmawiać z pracownikiem rozmowa trwała około 10 min a ten powiedział że się zwalnia bo ja się za dużo wtrącałam hehehe No co za gościu!! Przychodził do pracy rozmawiał przez telefon w trakcie kiedy była pilna robota. Poprostu zostawiał robotę i szedł rozmawiać przez telefon . Do tego co raz częsciej zapominał co ma zrobić klientowi. Ciągle trzeba było upominać. Nie rozumiem tego.. przecież skoro jestem odpowiedzialny za pewną robotę to pilnuje tego żeby było zrobione a ten to miał w dupie.

Gość bezzębna Mariola
a ty po co byłaś przy tej rozmowie? :D

Ponieważ mój narzeczony chciał żebym była z nim. Ja tylko w tej rozmowie zapytałam dlaczego zapomniał wziąśc pracy którą przygotował dla klienta nic więcej. Dlatego mnie to śmieszy że powiedział że się wtrącałam :) Ja tam nie idę do firmy i się nie rządze mój zajmóje się firmą ale w tej sytuacja chciał żebym go wsparła.

Ponieważ mój narzeczony chciał żebym była z nim. Ja tylko w tej rozmowie zapytałam dlaczego zapomniał wziąśc pracy którą przygotował dla klienta nic więcej. Dlatego mnie to śmieszy że powiedział że się wtrącałam :) Ja tam nie idę do firmy i się nie rządze mój zajmóje się firmą ale w tej sytuacja chciał żebym go wsparła.