Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mtos

Ile zarabiają Wasi mężowie?

Polecane posty

Gość aaaagata
do asia 1384 Jak postarać się bardziej? Mam iść do szefa i powiedzieć: podwyżkę proszę, conajmniej na 5.000 bo zarabiam mało? i już widzę jak mówi: ma pani rację pani agatko, a co tam, nie 5tysiecy a 6 pani dam :D w jakich realiach żyjesz? pracuję jako office manager i uważam, że 3.500 to są dobre zarobki jak na polską rzeczywistość czytanie ze zrozumieniem się kłania - to nie mąż a partner :) co mają starania do zarobków? wiele osób jest dobrych w tym co robi aole rynek i pracodawcy nie moga/nie chcą płacic im więcej

Gość hueque
dlatego tez w Polsce najbardziej oblegane sa przyszlosciowe kierunki studiow takie jak filologie rumunskie i pedagogika :classic_cool:

Gość zaraz tam pieniądze szczęścia
nie dają ...ale za to życie ułatwiają Kto ma dzieci ten wie,dzieci chorują pediatra pryw. + wykupienie recepty szok normalnie na jedną infekcję 100 zł można wydać. Mój syn szedł do przedszkola na wyprawkę we wrześniu 350 zł wydałam same książki+ćwiczenia 100 zł. Stomatolog,pediatra prywatnie wszędzie tylko kasa kasa kasa. To samo w ciąży chcesz mieć dobrze prowadzoną ciąże ? Tylko prywatny gin.

Gość rosa na trawie_
sporo zarabia, ostatnio awansowal do managamentu:) duuuza firma transportowa. ok. 8-9 tysi na reke... 4 dni w tyg po 10 h. ale ja niewiele mniej zarabiam:P dobrze sie ustawilismy poki co;)

Gość iutrerr
racja w polsce sami bogacze ,tylko na ulicach same szrty jezdzą...

Gość wiedziałam , że będziecie
się dziady przechwalać, jakie to bogate wszystkie jesteście . HEHE, żal was czytać :( Zamiast to wszystko rozpierdolić to jeden przez drugiego przechwala sie jaki bogaty, debile .

Gość uuuuuuuuuuuuuuuu
@ rosa na trawie_ manager 8-9? to coś słabo płaci ta jego duuuuuza firma - wszędzie managerowie powyzej 10k dostają.. a ty czym się zajmujesz? chętnie poznam tak dobrze opłacany zawód :D:D:D i pewnie fiatem panda na zmianę jezdzicie :D:D:d

Gość DZIADY, DZIADY,DZIADY
JESTEŚCIE I N IE UDAJCIE BOGACZY ŻAŁOŚNI JESTEŚCIE

Gość irminka inka
Jak ma mnie zdradzać, to będzie to robił i kasa tu ma małe znaczenie. Niczego nie da się w życiu przewidzieć i nie zamierzam się martwić na zapas. Póki co wspólnie żyje nam się idealnie, starcza na większość rzeczy, chociaż też nie możemy sobie pozwolić na wszystko co by się chciało, mamy spory kredyt na mieszkanie ale na samochód już np nas nie stać...

Gość żądełko
mój mąż zarabia 10 tysięcy, marnie, ale na kilka sukienek starczy...

Gość zzzzzzzzzzzzzzzz
temat umarł? albo zarabiają 1800 albo 10.000? :D

Gość ta najładniejsza
a zarabiam 190000 i co ? ZAZDROŚCICIE ?

Gość koklzxc
to ja 9 000 a zona 28 000 Też wam żal ?

Gość ja zarabiam najwięcej a was
68 000 na tydzień ! I co zesraliście się z wrażenia ?

Gość iza 2727
To już rozumiem czemu baby w Polsce są takie zdesperowane i bez godności i trzymają się faceta jak rzep psiego ogona, nawet jak je zdradza i leje po ryju. Widzę że faceci tutaj zarabiają naprawdę porządnie a leniwe baby jakieś śmieszne grosze. My oboje zarabiamy prawie tyle samo - ja 3.800 zł netto a mój mąż 3.600 zł netto