Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mtos

Ile zarabiają Wasi mężowie?

Polecane posty

Gość kjkjkjllll
mężowie są od zarabiania jak dupa od srania!!!

Gość BLINKKKKKKKKKKKK
ja zarabiałem 2tys na rękę ale jest światełko w tunelu bo zaczynam zarabiać powoli 6-8tys i biorę życie w swoje ręce:) za rok mam zamiar zarabiać dwa razy tyle jeśli plan się powiedzie i wtedy zaczynam nowy interes żeby potrojić zarobki Trzymajcie kciuki;)

Gość BLINKKKKKKKKKKKK
zbyt pracowity jestem żeby to się nie powiodło znudziła mi się praca u kogoś bo już miałem dosyć dorabiania innych

Gość damianooo
a zona to co? nie musi niby zarabiac? w glowach sie wam przewraca

Gość asia 1384
@ mtos Może się wydawać, że dobrze nam się powodzi, ale my nie mamy żadnej pomocy rodziców... Kredyt za mieszkanie, kredyty za remont, za meble i sprzęt AGD, kredyt za samochod... wszystko spłacamy sami. Tak dużo nam niestety nie zostaje... @ oooollka Pracuję jako software developer @JuliszCe. Kocham mojego męża. Nawet jeśli byłby bezrobotny nadal bym go kochała, nie zamienię go na innego

Gość pimuliku
ja też zarabiam 2000, nie mamy dzieci, mieszkamy u rodziców... ;/

Gość pimuliku
i już nie wiem czy ten mój to taki cienias czy tyle się poprostu zarabia w naszym kraju.... ???

Gość oooollkaa
Asia ale macie z czego to wszystko spłacać i super ,że do wszystkiego sami dochodzicie :-) Fajnie uzupełniacie się w małżeństwie On zarabia mniej za to Ty więcej i sporą kasę macie na miesiąc. My z mężem mamy razem (!) 3,5 tyś .

ja zawsze powtarzam, widziały gały co brały, męża bym na innego nie zamieniła, ale dziwny kraj po prostu bez perspektyw na przyszłość.

Gość asia 1384
@ pimuliku a sama siebie też uważasz za cieniaskę?

Gość asia 1384
@ oooollka Zdobywajcie doświadczenie zawodowe, a później przenieście się gdzieś, gdzie was docenią

Gość oooollkaa
Z tymi zarobkami różnie bywa "widziały gały co brały" nie zawsze się sprawdza... Mojej przyjaciółki mąż zarabiał jeszcze 2 lata temu 3 tyś zł,poszedł na swoje rozkręcił firmę i ma teraz dochody 20-30 tyś/mc. Natomiast mojemu kuzynowi kiedyś wiodło się świetnie ale konkurencja zrobiła swoje i cieńko z kasą teraz w porównaniu do tego co było 3 lata temu. Ma żonę i 2 dzieci ... ;/

życie, ale wiadomo, że pieniądze szczęścia nie dają a jednak wiele ułatwiają.

Gość pimuliku
Asia co do mnie to nie... jak na kobietę to mam średni zarobek nie uważam się za cieniaskę uważam jedynie że facet powinien zarabiać więcej od kobiety

Gość BLINKKKKKKKKKKKK
Pieniądze szczęścia nie dają mówią ci którzy ich nigdy nie mieli;)

Gość irminka inka
Mój zarabia średnio 8 tys netto a jak robi nadgodziny to kolo 10, a ja 1700 zl na rękę :D

Gość BLINKKKKKKKKKKKK
Kobiety często mają wymagania że facet powinien zarabiać tyle i tyle ale mało która myśli o wspieraniu w trudnych chwilach itp (moja wcale mnie nie wspiera) pieniądze same się nie robią>>często trzeba ryzykować i nie spać po nocach żeby osiągnąć cel Duże pieniądze to ciągła walka bo dzisiaj są a jutro ich nie ma

Gość damianooo
dlaczego facet powinien zarabiac wiecej od kobiety?

Gość asia 1384
@ pimuliku nie żyjemy w średniowieczu... przecież w dzisiejszych czasach kobiety na równi z mężczyznami mają dostęp do edukacji... Nie ma czegoś takiego jak dobre zarobki jak na kobietę albo dobrę jak na mężczyznę... są albo dobre zarobki albo złe A w Polsce ciężko jest wszystkim i kobietom i mężczyznom Ja teraz mam dobrą sytuację zawodową, ale to co przeszłam po drodzę... aż nie chce mi się o tym myśleć

oczywiście dlatego ja złego słowa nie powiem na męża, szanuje go, pretensje zazwyczaj kieruje do swojej osoby, że nie poszłam na inne studia jeśli miałam warunki.

Gość asia 1384
@ irminka inka Nie chcę cię straszyć ale uważaj żeby cię nie wymienił na inną, bo ci się życie posypie

tak odrazu ja na iną wymienji a jak nie wymieni to na pewno będzie ją zdradzał a jak nie będzie ją zdradzał to pewnie umrze i będą nieszczęsliwi bo przecież każdy każdemu życzy jak najgorzej prawda? ehhh co za myślenie

Gość asia 1384
@ jenifer Zdrada może się zdarzyć każdemu, ale dla niej byłby to podwójny cios... Wyobraź sobie że ktoś żyje za 10.000 miesięcznie a później nagle musi zejść do 1700, to niezły szok Nie wiem gdzie irmina mieszka ale w Warszawie za 1700 to cięzko nawet kawalerkę do wynajęcia znaleźć Nie jest chyba fajnie z życia za 10.000 spaść do roli bezdomnej

Gość aaaagata
Partner: 5.500 plus czasami dodatkowo jak mu się chce to zlecenia za 1.000-2.000 /mc Ja: 3.500 I szału nie ma..

asia to chyba jest jej zamrtwienie ale równie dobrze tobie może się to przydarzyć ,albo oboje mozecie stracić pracę i co? głupie gadanie

Gość asia 1384
@ aaaagata Postaraj się bardziej, bo widać że twój mąż się stara a ty niebardzo

Gość asia 1384
@ jenifer Zdrada może zdarzyć się każdemu ale ja wyliżę rany i finansowo mi się świat nie zawali, już pisałam ja mam 6.200 netto a mój mąż 3.500 netto więc dałabym sobie radę

Gość hueque
No i jak zawsze wszyscy na kafe zarabiaja od 8000 wzwyz :classic_cool: Na polskich ulicach szczegolnie to widac :classic_cool: