Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LaVidaEsBella

On nie chce dzieci

Polecane posty

Witam wszystkich. Jestem w 9 tc. zanim się dowiedziałam ze jestem w ciąży , mój chłopak ze mna zerwał, a jak mu powiedziałam o ciąży to powiedzial ze on nie chce dzieci- i na tym sie temat zakończył z jego strony. Ja chce urodzic. Wszyscy mówią ze jak urodze i on zobaczy dziecko to napewno sie zejdziemy bo tak bywa. czy warto tracic nerwy i czekac , przechodzic ciaze samotnie bez wsparcia faceta? pozdrawiam

Gość A jak nie warto to co?
Usuniesz?

Gość krowa w paski fioletowe
Trudno powiedzieć czy warto. Generalnie facet zachował się jak skończony dupek i teoretycznie nie warto na niego czasu tracić. Faktem jest też jednak, że ludzie się zmieniają. Więc zapewne czas pokaże. Co do ciąży to chyba nie masz wyjścia. Skoro facet poszedł to musisz przejść przez to samotnie. Życzę Ci dużo siły, powodzenia i mądrych wyborów

Gość A jak nie warto to co?
Usuniesz? Bo ktoś Ci tu powiedział i naopowiadał że aborcja to nie grzech i pójdziesz na zabieg? Ile Ty w ogóle masz lat?

Gość pragnienie za marzenie
ale napisałaś, że zanim się dowiedział zerwał z Tobą a teraz stawiasz go w sytuacji, że zostanie ojcem..w sumie to się nie dziwę, że tak Ci powiedział i nie liczyłabym na Twoim miejscu, że się zejdziecie..zrobisz mu sprawę o alimenty i tyle a chłopak skoro nie chciał z Tobą być to teraz musi ? zastanów się..

nie mam zamiaru go zmuszac do tego zeby wrocil. Ale juz pare razy mu sie zdarzyło zrywać i wracac jakby nigdy nic. co byla wieksza kłótnia to on sie tak zachowywał.

no to sobie materiał na ojca wybrałaś, gratuluję :D

a tak na poważnie, to ja bym nie liczyła, że wróci..skup się na dziecku a on niech sobie robi co chce..

niestety kazdy ma inny charakter. co do alimentów nie mam zamaru mu sprawy zakaładac bo nie potrzebuje jego pieniedzy. tylko jeszcze zastanawiam się czy dziecko ma miec jego nazwisko czy moje, bo mieszkam w Niemczech i zeby wziąć dziecko do Pl to musiałby zgody pisac etc. nie mam pojecia jak to funkcjonuje.

Gość LaLaLuLuuuu
daj sobie spokoj, ile Wy macie lat? dziecko sie urodzi a on nadal bedzie kaprysil? ciagle zycie w strachu co chlopczyk zrobi? skoro juz pare razy odchodzil i traktowal jak traktuje to nigdy dobrze nie bedzie, facet jak kocha to nie robi takich numerow i tyle! urodz, wychowuj i szukaj kogos kto na Ciebie zasluzy i bedzie szanowal i kochal i sie powaznie zachowywal

Gość Jozef i na
Dziewczyno co to znaczy nie mam zamiaru mu sprawy o alimenty zakladac. Kurcze kobiety moze troche szacunku do siebie, on jest ojcem, on ma tez obowiazki wobec dziecka, niezaleznie od tego czy chce czy nie. Co zgwalcilas go albo podstepem w ciaze zaszlas, zeby teraz mu odpuszczac? Do kontaktow z dzieckiem go nie zmusisz ale czemu nie ma placic alimentow? Nie chcesz uzywac pieniedzy to zaloz dziecku lokate, bedzie mialo jak znalazl na start w doroslym zyciu.

nie rozumiem czemu zdaniem niektórych facet zachował się jak dupek, skoro rozstali sie zanim autorka powiedziała mu o ciaży. WIdocznie nie chciał juz z nia być a teraz co, ma sie zmuszać bo ona jest w ciazy? I skoro nie chce mieć dzieci to mało prawdopodobne że mu sie odwidzi i do siebie wrócą po porodzie.

Gość krowa w paski fioletowe
gapowato nie doczytałam- czytałam po łebkach- stąd stwierdzenie, że zachował się jak dupek:)myślałam, że poszedł jak dowiedział się o ciąży.

Gość malpazostaniemalpa
co, chciałaś złapać go na dziecko i się nie dało, ale wredota, mojej sąsiadki córcia to 12 miesięcy chodziła w ciąży tak chciała zatrzymać faceta przy sobie