Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała9992

Twardniejący brzuszek

Polecane posty

Gość Mała9992

czesc . Sluchajcie mam taki problem jestem w 35 tygdniu ciazy i twardnieje mi brzuch ciagle , bylam u lekarza ale on zalecil mi branie nospy magnezu i jakiegos chyba antybiotyku i tyle czy to moze zagrazac mojemu dziecku? albo jakims komplikacjom ? co powinnam zrobic , pomozcie ..

Hej:) u mnie było to samo ,gdzies od połowy ciąży zaczął mi twardnieć brzuch,ale ginka nic za bardzo sobie z tego nie robiła kazała brac tylko magnez,donosiłam do końca ciązę,3 dni wczesniej urodziłam,dzidziuś zdrowy,także nie przejmuj się za bardzo i odpoczywaj duzo,bo ja zauważyłam gdy leżałam to mniej twardniał.

jaka mialyscie dawke magnezu dziewczyny ?? ja 3 razy dziennie 500mg magnezu i do tego nospa na twardniejacy brzuszek

Gość Mała9992
ja dostalam 3 razy dziennie po 3 tabletki magne b6 i pomoze mi to ? lekarz powiedzial ze grozi mi przedwczesny porod .. czy aby na pewno nie mam czego sie obawiac ? boje sie o małą .. :(

ja tez mam twardy brzuch,wczoraj dostalam kroplowke z magnezem,mam brac magnez 500 6razy dziennie,do tego inne leki,jestem w 29tyg