Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga Władczyni Szos :P

Ile płacicie za OC?

Polecane posty

teraz dalem mocniejsza A8ke to mi skoczylo na 528 zl. ale ludzie to nie jest 1500 czy 2 kola za oc!? wezcie sie opanujcie bo czasy komuny sie skonczyly... :P:)

Gość gość
ja za A6 3.0 disel płacę 700 z groszem w pzu

Gość gość
Czy tutaj mozna sobie normalnie porównać kilka różnych ofert ze sobą ? Jak to własciwie wszystko wyglada ?

Gość gość
Musze przyznać szczerze ze najlepszym rozwiązaniem jest teraz jednak skorzystać z takiego rozwiązania http://www.konsulting4u.pl/ Dla mnie to tylko w takich miejscach znajdziemy najlepsze dla siebie ubezpieczenie.

Gość gość
To wszystko własnie jest sprawa indywidualna. Mnie sie wydaje ze na pewno najwazniejsze jest to gdzie kupujemy takie ubezpieczenie. My postawilismy na pomoc fachowców http://www.konsulting4u.pl/ i jestesmy naprawde bardzo zadowoleni.

Gość gość
Korzystałam teraz z pomocy takiego centrum konsultingowego http://www.konsulting4u.pl/ I pomogli mi wybrac naprawde jedna z lepszych ofert na rynku.

Gość gość
Ja do niedawna płaciłem z ojcem na jego zniżkę ale postanowiłem z nowym autem na siebie wziąć żeby mi też wkońcu leciało więcej. No i porównałem sobie na www.rankomat.pl i Link4 akurat miał dla mnie najlepszą ofertę.

Gość gość
Aktualnie 640 zł. Tutaj https://najtaniejuagenta.pl/ sobie wyliczyłem i wykupiłem OC tam, gdzie jest najtaniej. Ogólnie w tym roku jest drożej, bo w tamtym płaciłem 550, więc 90 zl taniej. Jakby nie patrzeć różnica jest spora.

Gość arekikis
Mnie to krew zalewa jak patrzę ile płacę za OC AC w tym momencie. Dlatego w planie mam transfer do innej firmy. Wczoraj wysłałem formularz przez porównywarkę na najtaniejuagenta.pl i wyskoczyło mi co najmniej pięć ofert na lepszych warunkach niż mam teraz...Ech, szkoda, że wcześniej się na zmianę nie zdecydowałem. Ale jak to mówią – lepiej późno niż wcale.

Gość manora
Dnia 12.04.2017 o 16:10, Gość gość napisał:

Ja do niedawna płaciłem z ojcem na jego zniżkę ale postanowiłem z nowym autem na siebie wziąć żeby mi też wkońcu leciało więcej. No i porównałem sobie na www.rankomat.pl i Link4 akurat miał dla mnie najlepszą ofertę.

Jak dla mnie ubezpieczanie samochodu na rodzica to żadne rozwiązanie. Zniżki się nie naliczają, a przecież nie będziemy tak na kimś pasożytować do końca :p

Dnia 26.09.2017 o 13:56, Gość arekikis napisał:

Mnie to krew zalewa jak patrzę ile płacę za OC AC w tym momencie. Dlatego w planie mam transfer do innej firmy. Wczoraj wysłałem formularz przez porównywarkę na najtaniejuagenta.pl i wyskoczyło mi co najmniej pięć ofert na lepszych warunkach niż mam teraz...Ech, szkoda, że wcześniej się na zmianę nie zdecydowałem. Ale jak to mówią – lepiej późno niż wcale.

Ja muszę poszukać czegoś dobrego dla siebie. Samo OC mi nie wystarcza, ale nie chcę na ubezpieczenie przeznaczyć całej swojej wypłaty, a nawet i więcej...

Gość gość

to całe oc to pic na wodę, płaci się za co? kamerki powinno sie mieć z tyłu z przodu z boku auta cena takich kamerek to dwa lata płacenia oc które w niczym nie pomaga

Gość kaśkaaawww

Ja akurat płacę OC nie tak dużo, koleżanka która pracuje w firmie sprzedającej ubezpieczenia poleciła mi ubezpieczenie z Polins, zakres był dobry a cena ubezpieczenia atrakcyjna, zwłaszcza że jestem stosunkowo młodym kierowcą. Podobno Polins w mniejszych metropoliach ma bardzo dobre warunki właśnie m.in. dla osób takich jak ja. Też z tego co wiem mają szybki okres likwidacji szkody i naprawdę uczciwie wyliczają te odszkodowania.