Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maryśśśka

czy wasze 4letnie pociechy spia z wami w pokoju?

Polecane posty

Gość Maryśśśka

bo moja niechce spac sama , do tego jeszcze musze lezec kolo niej zeby zasnela.

Gość 424
Głupia jesteś, że tak ją nauczyłaś! Teraz masz problemy. Dziecko trzeba od początku uczyć żeby spało same. 2-miesięczna córka mojej koleżanki śpi sobie sama w swoim pokoiku, dzięki temu nie będzie z nią później takich problemów.

Gość Maryśśśka
glupia to jestes ty i twoja kolezanka jak mozna takie male dziecko wywalic do innego pokoju?nie masz dzieci to sie nie wypowiadaj

Gość jaq
po to jest forum zeby sie wypowiadac. po co sie pytasz jak nie przyjmujesz krytyki? a ja sie zapytam tak: dziecko spi z wami, a kiedy wy macie mozliwosc uprawiania seksu, albo chociaz bycia sam na sam? no chyba ze robicie to przy dziecku- no to gratuluje!

Gość kaszkejem
no moja tez spi z nami , moze tezz dlatego ze niemamy zabardzo narazie warunkow ale jak bysmy mieli to chyba poczekalabym jeszcze z rok zeby spala sama w pokoju.

Gość kaszkejem
jag tak po to jest forum ale niech sie wypowiadaja normalni ludzie a nie kretynki

Gość jaq
tu nie ma normalnych ludzi ;)

Gość Maryśśśka
tu naprawde nie ma normalnych kazdy tylko patrzy zeby komus dojebac i ma frajde z tego , a takie osoby to glowie osoby z depresja ktore sa nie lubiane przez otoczenie

Gość wow kupić a nie lepiej zdać.
Mój 4 latek gdy miał niespełna rok poszedł do swojego pokoju. Ale on z nami w łóżku nigdy nie spał tylko w łóżeczku i zasypiał zawsze sam ja go nie lulałam.

Gość gumolit
manio ciekawski ma 4 lata i spi i co ?

Gość marine_love
Ja jeszcze nie doczekałam się pociechy, aczkolwiek moja kuzynka ma 8 letnią córkę, która śpi razem z nią w łózku :) Po prostu ma swój pokój, w którym ma swoje rzeczy zabawki, itp. ale tak jest nauczona, żeby spać z mamą. ( kuzynka męża nie ma, stety czy niestety wychowuje ją sama, więc nie pytać gdzie spi mąż :-P )

Gość Maryśśśka
marine to co innego juz , mama nie czuje sie samotna i corka tez ja pamietam jak bylam mala to tata mnie drapal tak dlugo po plecach az zasnelam:D

absolutnie nie! 4 letnie dziekco to juz jest duze dziecko ,i nie ma takiego czegos ze nie chciala spac u siebie w pokoiku,.Co to znaczy ze ona nie chce? ma spac u siebie w pokoiku i koniec dyskusji, a jak jakies kaprysy odstawia to strzel klapa w tylek i bez szemrania spac pojdzie Co to za dziwna moda by tak duze dzieci spaly w rodzicach sypialni lub z nimi.Widocznie jestem jakas w tym temacie konserwa

Gość babajaga bije
baba bez jagi bije dziecko zeby poszlo spac bo musi staremu zrobic loda

Hihii, dziewczyny nie wskakuja mi do lozka,ani nie czują potrzeby spania w naszej sypialni , bo jedna jest juz pelnoletnia a druga rowniez "wczesno-nastoletnia" i swój kącik do spania kazda miala i ma

Gość wrtyuizxcvbnm,./
moja jest nauczona i nawet jak juz jest spica to sama prosi ze chce isc do siebie do lóżka starsza juz 12 letnia tez od poczatku spała sama kwestia nauczenia no i jezeli ktos ma warunki do tego