Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onajadfktamponnnnn

jestem za ciasna? pomocy

Polecane posty

Gość onajadfktamponnnnn

Mam 21 lat, jestem dziewicą i mam odiweczny prpoblem z aplikacją tampona, mimo że miesiączkuję od 11 roku życia oraz zawsze czynię wszystko zgodnie ze wskazaniami na ulotce (zresztą miałam przecież biologię więc wiem jak jestem zbudowana) Aplikacja go bardzo boli, na siłę wcisnę ale jest to okropny dyskomfort za równo w trakcie aplikacji jak i w noszeniu. W zasadzie to już przerzuciłam się na podpaski bo nie chcę się męczyć. Masturbować też się nie bardzo mogę, bo samo masowanie warg sromowych nie przynosi mi satysfakcji, ja po prostu czuje że żeby było mi dobrze musiałabym coś tam włożyć. Tak naprawdę to prawie zawsze jestem tam bardzo mokra ale to nie ułatwia sprawy... Da się coś z tym fantem zrobić?

Gość sdsadddd
Mam 19 lat i to samo :o Pipa ciasna jak cholera, tampona ani palca nie wsadzę, chyba pozostaje mi tylko stracić dziewictwo, chociaż pewnie bedzie to przezycie traumatyczne i bolesne :classic_cool:

ja mam 28 lat i tez tampona czasem nie moge wcisnać,trace przy tym czasami 2 sztuki,ale fiut wchodzi elegancko,zawsze mnie to dziwi:-) co śluz to śluz hihi

Gość onajadfktamponnnnn
no tyle że u mnie jak pisałam tego śluzu jest bardzo bardzo dużo taka moja natura już a mimo to nie pomaga mi to...

Gość onajadfktamponnnnn
Leviatan dlaczego zabierasz głos w temacie, o którym nie masz zielonego pojęcia?

Gość onajadfktamponnnnn
no przy wkąłdaniu tampona nie mam, ale wtedy przecież i tak jest tam w miarę mokro że tak powiem. Natomiast jestem bardzo mokra we wszystkie inne di i tak jak już mówię to też nie pomaga...

Gość ojojojojojoj
mnie tampony ogolnie wchodza bez problemow, tylko ze czasem jestem za sucha i wtedy wejdzie tylko po myciu, co do seksu - nie ma opcji, zeby wszedl bez zelu :P a mokra jestem i podniecona, ale bez zelu nie wejdzie, no chyba ze cieniutki to moze... :)

Gość gfdfd
podnieca cie wkladanie tampona ? Dlaczego masz mokro ?

za słabo twój goguś cie podnieca;-) no chyba że on gdzie indziej celuje ,to rozumiem,jestes pewna że on go wkłada tam gdzie powinien? :p

Gość onajadfktamponnnnn
bardzo śmieszne, naprawdę.

Gość ojojojojojoj
nie podnieca mnie za slabo, czasem mam ochote kogos zgwalcic, czuje, ze odlatuje i mam kisiel w majtach, ale bez zelu nie da rady, mam tak od roku, czyli odkad uprawiam seks, to nie o niego chodzi, naprawde. gorzej jak nie ma zelu pod reka :o

Gość onajadfktamponnnnn
obawiam się że u mnie tez tak będzie. chociaż dziwi mnie to bo u mnie tego śluzu jest bardzo bardzo dużo, już się zastanawiałam nawet czy nie mam grzybicy, ale nie -taka moja natura po prostu...mam tak odkąd zaczęłam dojrzewąć.

Gość ojojojojojoj
no wlasnie o to chodzi - ja naprawde moge byc mokra mokra, ale tylko zel zalatwi sprawe, aha - tez mam 21 lat :) nawet nawilzenie prezerwatywy nic nie daje (w sensie te nawilzane gumki, bo zaraz mnie ktos spyta, czym ja je smaruje :D), tylko zel... troche kijowo :P