Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lavenda888

Czy irytuje was jak ktoś używa takich określeń, np. titek ?

Polecane posty

Gość lavenda888

poznałam ostatnio faceta , a on uzywa takich róznych dziwnych określeń, np. zamiast zjeść mówi "musze sobie hapnąć kromke chleba" albo ostatnio na klakson w samochodzie powiedział "titek" , zamiast "co" kiedys powiedział "no cio". On myśli że to fajnie, że uzywa takich zdrobnien ale mnie to jakos wkurza :-O

Gość evee6898
ja też lubię, no oprócz właśnie "niom, ciom, hihihiih" u faceta jakos to tak niezbyt fajnie brzmi :D

Gość ja mam 22 lata i niby chce mi
tez mam takie odczucia :D jak dziewczyna uzywa słow niom ,ciom hihi to tak nie razi ,facetowi jakos to niepasuje :P

Gość lavenda888
Nie jestem jakaś sztywniara, ale po prostu bardzo podoba mi się, kiedy facet używa takich raczej... górnolotnych wyrazów, a nie jak jakiś wieśniak :-P

Gość Joanna666
ja zdrobnień nienawidzę, nawet jak ich się używa w stosunku do dzieci ;/ a najgorsze ze wszystkich to chyba PIENIĄŻKI ;/

Gość camerun
niom...

ale cycuszki to lubicie co???????to wam sie podoba jak facet gada,albo pipeczka,a może powinien mówic pipa? co lepiej brzmi?:-p

Gość lopae
no to cio?

Gość Tererferererdeer
Coś w tym jest. Mam koleżanke, która jest po 20stke i jak widzę i slyszę teksty w stylu jush i zachowanie a'la 15letnia skejciara to mnie z lekka telepie. Jush, niom itd. Można czasem coś na żarty powiedzieć w tym stylu ale bez przesady.

Gość Tererferererdeer
I jak walnie (choć zdaje sobie sprawę, że w niektorych rejonach tak się mówi) na cały głos i jeszcze przeciąga : no jooooooo ale to juz nie zdrobnienia:D