Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trusia9999

wyznał mi miłość

Polecane posty

Gość Trusia9999

nie wiem co robić mój nauczyciel z W-f wyznał mi miłość on ma 27 lat ja mam 19 e tym roku kończę liceum jestem teraz na wczasach nad morzem i on też tam jest nawet nie wiedziałam że tam będzie powiedział mi że strasznie mu się podobam i że się zakochał nie wiem co robić lubię go na prawdę bo jak z nim w klasie rozmawiałam to zawsze mi się z nim fajnie rozmawiało on jest bardzo przystojny wiele dziewczyn się w nim buja ja na niego tak nigdy nie patrzyłam bo to nauczyciel nie wiem co robić mówił mi że od 3 lat chciał mi to powiedzieć tyle mnie uczy teraz jestem w ostatniej klasie maturalnej nie chce mieć kłopotów mówił mi żebyśmy się wieczorem o 20 spotkali na plaży nie wiem czy iść wiem że to brzmi jak jakaś lipna bajka wiele z was może uznać że się nudzę i piszę takie bajki ale to czysta prawda a ja nie wiem co robić

Jak jest fajny to idź i się spotkaj, ale nie bzykać się od razu tylko zobacz co Ci powie

Gość Trusia9999
nie no co ty na pewno nie lubię go ale nie wiem co myśleć o tym

Gość Trusia9999
on mówił że od 3 lat to do mnie czuje tylko czekał jak skończę szkołę żeby mi to powiedzieć a teraz mnie spotkał i nie wytrzymał teraz z jednej strony chce iść a z drugiej nie chce żeby miła kłopoty żeby pracy nie stracił nie wiem czy posłuchać się rozsądku i nie iść czy intuicji która mi mówi że powinnam iść

Gość Trusia9999
idę na to spotkanie porozmawiam z nim co mi szkodzi