Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemczydobrze

Mój facet przestał się odzywać, więc zaczęłam się spotykać z innym.

Polecane posty

Gość niewiemczydobrze

Przez 1,5 miesiąca mój facet się nie odzywał, wcześniej tylko napisał, że w wakacje chce przerwy (ma 25 lat). Dla mnie to było niezrozumiałe, pisałam, ale zero odzewu. Bolało mmnie to strasznie, zwłaszcza, że wczesniej mnie już podobnie ranił. Postanowiłam, że to koniec, ale nic mu nie napisałam, stwierdziłam, że go oleję, jak on mnie. Poznałam teraz kogoś, obcokrajowca i zaczęłam się z nim spotykać. Czy uważacie, że to nie fair? Powinnam mu jeszcze napisać, że to koniec między nami?

Gość kokolineczka
daj spokoj, on zaczal zyc wlasnym zyciem , Ty zrob tak samo.

Gość dfdfgddddd
nie powinnaś nawet splunąć w jego stronę a co dopiero pisać i wyjaśniać coś niech się wali na ryj doopek jeden przerwe to on ma w mózgu a Ty ciesz się nową znajomością

Gość niewiemczydobrze
No tyle, że jak wróci to mi tak namąci, że nie będę wiedziała, co zrobić. On swoim wcześniejszym dziewczynom też taką opinię wyrobił, że szkoda gadać. A tak mi płakał w rękaw, że zawsze mu się związki w wakacje psuły...

Gość kmnbvctyuuu
ty postanowiłaś, że to koniec??? chyba ci się coś porąbało - on cie pierwszy zostawił! - ale ty zdaje się nie przyjmujesz tego do wiadomości

Gość kulajKUlkę
miej go w sdupie, nie odyzwa sie to ty sobie układaj z kims innym , jeszcze przyjdzie jak pies :D

Gość niewiemczydobrze
Nie, że nie przyjmuje do wiadomości. Ja po prostu chciałam, żeby sytuacja była jasna. On myśli, że jak wróci to znowu będziemy razem, bo przecież chciał przerwy tylko na wakacje.... Gdybym wiedziała, że w ten sposób postępował ze swoimi wcześniejszymi dziewczynami to w życiu bym z nim nie była.

Gość jytgy
bardzo dobrze...co sobie koootas myslal;/ a dlugo byliscie razem?

Gość niewiemczydobrze
no od września tamtego roku

Gość kmnbvctyuuu
polecisz do niego w podskokach, jak tylko paluszkiem kiwnie - a ta chęć wyjaśnień to nic innego jak desperacka próba szukania kontaktu

Gość niewiemczydobrze
no na pewno do niego nie wrócę, nie po tym co zrobił. Zresztą napisałam już, że z kimś się spotykam. Tak byłam w desperacji, jak do niego pisałam, a która by nie była, jakby facet jej nagle napisał, że odezwie się po wakacjach?. To nie jest normalne zachowanie.