Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mielonka_slaska

lubie seks ale nie cierpię stosunku

Polecane posty

Gość mielonka_slaska
nie, tzn moze i wierze w sama psychologie, ale nie w psychologow. paru odwiedzilam (w zupelnie nie zwiazanej z tematem kwestii), w tym nawet jeden profesor sie znalazl i nic mi to nie dalo. pewnie, ze to uprzedzenie, bo po 10-ciu fajtlapach trafilabym na psychologa jak z bajki, ale juz nie chce sie w to bawic.

Gość mielonka_slaska
przeprowadzilas, ale niczego to nie zmienia ;) ok, wiem, ze nie wyszlam psychicznie jeszcze ze zwiazku z niezywym chlopakiem, i co?

i masz odpowiedz na swoje pytanie byc moze dlaczego nie lubisz stosunku. to ci daje troche swiatla na to jak nad soba pracowac (albo i nie, jesli nie chcesz tego naprawic)

Gość mielonka_slaska
jak sie tak zastanowie... to nie jest mi zle tak jak jest.

Gość mielonka_slaska
no wiec ujme to tak: idealnie nie jest ale nie chce tego zmienic. moze chcialam sobie pogadac;)

no to chociaz na przyszlosc wiesz gdzie zaczac jakbys jednak chciala sie zmienic. ale kwestia jest taka, ze zaden facet nie zrezygnuje ze stosunku.

Gość mielonka_slaska
ehhh wszystko musi sie kreci dookola penisa, co za swiat. dobra, lece, pozdrawiam i dziekuje wszystkim za wypowiedzi w moim przeswietnym watku! ;)

Gość znalazłam przypadkiem
rozwiązanie mojego problemu :( może powinnam udać się do psychologa (gin powiedziała że wszystko jest ok) jak długo wspomnienia z przeszłości będą wpływać na teraźniejszość

Gość a idz w cholere
nie lubisz stosunku, to se nie lub, ja nie lubie bdsm i nie robie z tego problemu, ktos tam na mysl o lizaniu paroofy dostaje torsji i co? ma sie leczyc? a chlopak wachajacy kwiatki od spodu to wali prowokacja na kilometr. tzn pewnie i sie przekrecil, zdarza sie, ale przyznaj ze go bzyknelas jednak...