Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mielonka_slaska

lubie seks ale nie cierpię stosunku

Polecane posty

Gość mielonka_slaska
wibrator to wg mnie nie penis, no bo jak? penis jest zywy ;) ale wibrator sluzy do penetracji, po co mi to? i do tego zadna dziewczyna mnie nigdy nie krecila

Gość znudzony.malzenstwem
Dziwna jestes! Lesbijki to lesbijki - kto by je rozpatrywal dziewica/nie dziewica! A o sexie z Toba nie myslalem - dalem tylko do zrozumienia ze masz dziwne podejscie i chyba facet cie kocha nad zycie skoro sie zgadza. Ja lubie francuza, bo lubie doprowadzac jezykiem do orgazmu ale wiem ze "dopchniecie" jest potrzebne

Gość w zyciu nie mozna miec wszystk
A moze ty sie dziewczyno do psychologa wybierz? Moze ty masz jakis zakodowany uraz zprzeszlosci do penisa I dlatego nie chcesz go miec w sobie? Moze cos nie halo o czym juz zapomnialas albo wyrzucilas z pamieci? Jakies molestowanie? Bolesny seks w przeszlosci ? Obrzydzenie widokiem penisa w wzwodzie w dziecinstwie?

Gość mielonka_slaska
aha.. skoro TY nie rozpatrujesz, a ja rozpatruje, to jestem dziwna ;) nie zgadzam sie

Wiesz co - jak Cie moje zdanie nie interesuje to ja spadam! Ciebie nie interesuje dialog tylko Twoj monolog i nie tolerujesz zdania innego niz Twoje. Tak wiec szkoda mi czasu. A co do Ciebie ciasteczkowa mi - Twoj facet to szczesciarz!! Szkoda że nie mam takiej kobiety :)

Gość mielonka_slaska
w psychologow to ja nie wierze.. molestowanie-nic mi nie wiadomo ;) ..tak czytam swoje wpisy, ale ja jestem wkurzajaca, to mi sie nie podoba, tamto tez nie...

Gość mielonka_slaska
znudzony- pa pa! spadaj ;)

Nie rozumiem co jest z wami kobietami jakies 25+. Nic wam w tych facetach nie pasuje. Tego sie brzydza, tamtego sie brzydza. Tego nie chca, to z laski. Chyba tylko dziewczyny ok. mojego pokolenia i niezej sa normalne jesli chodzi o seks, bardziej otwarte (nie mam tu na mysli puszczalstwa). Mam 21 lat (w stalym, powaznym zwiazku od prawie 2 lat).

Dzieki znudzony malzenstwem. Po prostu uwielbiam swojego faceta i nie musze sie zmuszac do seksu z nim. A jak ktos sie zmusza, tzn ze cos juz nie pasuje..a wtedy czas powiedziec do widzenia.

Jesteś beznadziejna i potrzeba Ci lekarza a nie faceta! Zajmij się garncarstwem! Cześć!

Gość mielonka_slaska
jak bylam mlodsza to bylam bardziej bezproblemowa, starosc nie radosc

Gość mielonka_slaska
znudzony sie wkurzyl ;) jak niektorym niewiele potrzeba

Gość mielonka_slaska
moze racja, tylko jeden mi tak na 100 procent pasowal ale to bylo wieki temu. ale kazdy ma jakies wady

mielonka kazdy ma wady, ale jak wiesz ze to ten, to nawet ci jego wady nie przeszkadzaja (a czasem nawet dodaja uroku). Ja swojemu nie mam nic do zarzucenia, jest moim absolutnym idealem, cudownym facetem pod kazdym wzgledem, kazdej kobiecie takiego zycze.

Gość a ja ja troche rozumiem
z tym, że ja lubie stosunek i sprawia mi przyjemnosc, ale orgazmu w ten sposob nie jestem w stanie osiagnac bo nawet kiedy dopieszczam sie sama, to zeby dojsc musze miec napiete uda i wyprostowane nogi i najlepiej jest mi kiedy stoje - i jak to niby pogodzic ze stosunkiem - na stojaco probowalismy ale ja nie umiem dojsc kiedy on mnie jednoczesnie posuwa :(:(:(

Gość mielonka_slaska
ja w idealy nie wierze ;) ale w co ja wierze hehe

Gość mielonka_slaska
znalam takiego, gdy mialam 18 lat, moze sie troche zafiksowalam na tamtym gosciu, mlodsza bylam sporo. no i nikt go nie pobije bo facet nie zyje juz kupe lat. chyba kocham trupa ;) tez chce jakiegos mojego ideala hehe

ale jest roznica miedzy zakochaniem a miloscia. jak mina pierwsze motyle, widzi sie takze wady. pewnie ty z tamtym facetem nie zdazylas ich dostrzec. dobrze poznac czlowieka da sie tylko po wspolnym zamieszkaniu

Moze tu tkwi problem. Moze nie chcesz nikogo innego tylko tamtego co nie zyje. To by wiele wyjasnialo, jak kobieta kocha to chce tylko tego jedynego i tylko on daje jej przyjemnosc.

Gość mielonka_slaska
jesli to prawda to juz chyba jestem stracona dla swiata ;) a wady pewnie mial, ale co 18 latka moze wiedziec, dopiero teraz widze ze jeszcze dzieckiem bylam

wydaje mi sie ze to o to chodzi. po prostu niezamkniete sprawy, stracona 'milosc'...nie zdazylas jej poznac i tak zostala. pewnie wciaz o nim myslisz.

Gość mielonka_slaska
to ma nawet sens ;) doszlam z nim do etapu trzymania sie za raczki.. no, moze ciut dalej ;) i tak mi chyba juz zostalo. kurcze, jakas blokada? chyba pojde sie napic

ja bym powiedziala, ze to na pewno to. po prostu jego kochasz, pewnie umarl jak wasza milosc sie rozwijala. i nie zniknela. i nikt juz nie moze mu dorownac tak jak powiedzialas.

a moze to blokada, bo czujesz sie kobieta tamtego. i ze z nim nie zdarzylas tego zrobic (chyba) i nie czujesz sie komfortowo robiaz to z innym.

Gość mielonka_slaska
swietnie :/ 10 lat minelo a ja wciaz jak nastolatka-szkoda ze tylko emocjonalnie ;) no zal troche tego co bylo. z martwymi nikt nie moze rywalizowac, czasem mi sie zdaje ze on na mnie patrzy z "nieba" (w cudzyslowiu pisze bo w niebo tez nie wierze hehe)

Gość mielonka_slaska
nie bylo nic z tamtym, oprocz pocalunkow i obmacywanek. nawet chcialam wiecej, tak z ciekawosci, no ale nie zdazylismy