Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mielonka_slaska

lubie seks ale nie cierpię stosunku

Polecane posty

Gość mielonka_slaska
nie probowalam, tzn robilam tak z poprzednim partnerem i bylo fajnie..tylko ten fiutek przeszkadzal ;)

Gość mielonka_slaska
ciasteczkowa mi-przeciez zartowalam z tym ignorem

Chodzi o to, ze autorka musi chyba byc bardzo niedoswiadczona, zeby nie dostrzec ze potrzeba jej wiecej pieszczot nim dojdzie do stosunku + wiecej stymulacji w trakcie.

Gość znudzony.malzenstwem
Dla mnie sex to stosunek. Rzadziej, częściej ale potrzebny klasyk. A ciasteczkowa ma rację. Zachęć chłopaka zabawami ręką - pieść się sama kiedy on zajmuje się Tobą i daj się pieścić tak jak on chce. Jak go ograniczysz i w tym - znajdzie zastępstwo. Zapewniam...

Gość mielonka_slaska
dochodze tylko przez stymulacje lechtaczki niestety

widocznie nic silnego nie czujesz do faceta skoro tego nie rozumiesz. Więc popieram tych co mówią byś zmieniła faceta :P

mielonka przeszkadzal dlatego, ze widocznie nie pobudzilas sie wystarczajaco przed stosunkiem. wiem co mowie. sproboj przed stosunkiem sama sie bawic reka az do tego momentu az nie beddziesz mogla wytrzymac, a potem kaz wejsc w siebie partnerowi i dalej baw sie reka. Nosz musi dzialac, nie ma innego wyjscia,

Gość mielonka_slaska
nikt nie powiedzial ze musze byc z nim forever, niech szuka zastepstawa skoro musi

Gość udguhcfjofkfdlfd
Rozumiem, że może ktoś coś lubić lub nie- nawet sex, nie zgodzę się natomiast, że od tego wkładania nie będzie orgazmu, bo pochwowy to ma się głównie od umiejętnego wkładania właśnie.. :)

wiesz co ale to juz jest egoizm. bycie w zwiazku partnerskim wiaze sie z (dobrowolnym oczywiscie...) zaspokajaniem wzajemnych potrzeb. A ty mu fochy tu stroisz...przykro mi, ale z czyms takim zaden facet cie na dluzej nei zechce...

Gość mielonka_slaska
ja rozumiem co mam robic Ciasteczkowa. pewnie ze jak sie mocno nakrece to dojde mimo penisa we mnie. problem w tym ze sam PENIS w ogole mnie nie kreci, mogloby go nie byc jak dla mnie.

Gość słowo na czwartek pochylcie
weź lesbo nie zawraj dupska i spadaj na ryj

A ja nie mowie ze Cie zdradzi. Ale sa spore szanse. Dziewczyny maja racje - pobudz sie porzadnie i kaz mu w sibie wejsc!! I dopieszczaj sie sama! I jeszcze cos - polecam zel Durexa. Nawet jesli jest zbedny to daje fajny efekt... Probuj wszystkiego!

Gość w zyciu nie mozna miec wszystk
To moze sprobuj seksu z druga kobieta? Zero penisa.

Gość mielonka_slaska
a nieprawda, bo sa rozne badania na ten temat i tak np orgazm pochwowy moze zalezec od odleglosci lechtaczki od pochwy, serio serio.

Gość mielonka_slaska
hehe seks z kobieta? dopiero co sie dowiedzialam ze jak nie ma penetracji to nie seks;) a czym ma mnie ta kobieta penetrowac?

Sorry, ja probowalbym wszystkiego ale nie moglbym z Twoim podejsciem prowadzic z Toba fajnego sexu czy jak go tam nazwac u Ciebie sexu bez stosunku. Masz wiecej restrykcji niz prawo unijne a to nie jest fajne!

Gość mielonka_slaska
kreci mnie facet-meskosc itp. ale penis nie, taki tam organ wydalniczy ;)

mozee na serio jestes lesbijka? mowie powaznie. jak penis moze kobiety nie krecic. a zelu durexa ja zawsze uzywam. przydaje sie strasznie wlasnie jak sie bawie reka a moj facet mnie posuwa :) slina za szybko wysycha :P

Gość mielonka_slaska
znudzony- raczej to nie ma znaczenia co Ty myslalbys o seksie ze mna

no przeciez penetracji nie lubisz. (poza tym lesbijki maja specjalne wibratory wkladane w specjalne majtki do posuwania :P ) a lesbijki glownie sie oralnie pieszcza i rekami.

Gość mielonka_slaska
nie znam zadnej kobiety ktora by krecil penis jako taki. ale to byc moze tlyko ja i moje kolezanki krypto lesbijki...

Ty moze naprawde sprobuj z dziewczyna i wibrator! Tylko czy wibrator to penis czy juz nie?! :) Podejscie ciasteczkowej mi jako facetowi sie podoba, Twoje mielonka - przeraza...

Gość mielonka_slaska
czyli seksu nie uprawiaja lesbijki. oralny to nie seks ponoc. wieczne dziewice???

Boze , nie znasz? To teraz juz znasz, ja po prostu uwielbiam penisa mojego faceta, kocham go, moglabym go piescic calymi dniami, ustami, rekami jest piekny, cudowny! I nawet nie zartuje.

Gość mielonka_slaska
znudzony- ale mnie naprawde nie interesuje Twoje zdanie ;)