Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GOSIA23l

czy to mimo wszytsko moze byc ciaza? pomóżcie. ;(

Polecane posty

Gość GOSIA23l

Hej. Obawiam się że mogę być w ciąży, ostatni stosunek miał miejsce 4 tygodnie temu). Po stosunku 10 dni wykonałam test BETA HCG który wyniówł 2,0 nastepnie po upływie dwóch tygodni powtórzyłam test domowy który wyszedł negatywnie, więc powtórzyłam kolejny BETA HCG po upływie 3 tygodni po stosunku wynik również 2,0 czyli negatyw. Dziś mija 4 tygodnie os stosunku wykonałam test domowy który pokazał wynik negatywny. Mimo wszytsko mam objawy ciąży... mdłości zaraz po kilku dniach od stosunku, częstomocz który utrzymuje sie do tej pory chodze do lazienki czasami co 5 minut i sikam w duzych ilosciach, teraz doszly duszności aa i jeszcze ból jak na okres w 2 dni po stosunku. Był to stosunek przerywany. W ponad dwa tygodnie po stosunku byłam u ginekologa który stwierdził ze nic nie widzi ze endometrium jest cienkie... co powinnam zrobic czy udac sie ponownie do lekarza?

Gość flora pro aktif
powinnaś

Gość taaa chyba do psychiatry
bo masz omamy:O

2 testy 2 bety i ginekolog na nie a ty wkręcasz sobie może masz stan zapalny i sikasz a okres masz czy kiedy ma buyć

a i jeszcze cenna uwaga radzę pomyśleć o jakimś konkretnym zabezpieczeniu mniej będzie nerw bo tak i kase wydajesz na testowanie i nie śpisz

Gość ddhjcchkhk
po kilku dniach od stosunku nie występują takie objawy polecam psychologa ciąża urojona bo w normalnej nie jesteś

Gość niuu
nie ma ciąży -chyba że urojona. A to się leczy.

Gość GOSIA23l
okres powinien byc za 3 dni . Mam nadzieje ze to nie ciaza.... bo mam 7 miesiecznego malucha . Boje sie bo przy pierwszej ciazy mialam identyczne objawy lecz testy pozytywne...

Gość Falkowiczkaa
witaj. mysle ze ciazy nie ma. Robilas badanie moczu jakis posiew?

Gość berenikkavv
Ja to ci proponuje dla " pewnosci" zrobic jeszcze z 20 testow ciazowych. Nie rozumiem glupoty niektorych kobiet :o

Gość ja tam nie widzę różnicy
ja też nie rozumiem. Baaaaa ! Jak przeczytałam, że ona ma dziecko ... ręce opadaja ...

Gość GOSIA23l
ręce Ci opadają a to niby czemu?

Gość MASZ SCHOZYYYY
LASKA:o

Gość MASZ SCHIZYYYY
SCHIZYYYY

Gość jak to czemu ręce opadają?
Bo chyba wiesz już jak się w ciążę zachodzi skoro mamą jesteś, a zadajesz pytania jak 15 latka i test kilka dni po stosunku bez sensu robisz. Test robi się jak okres się spóżnia, a nie kilka dni po seksie!!! I już nie pamiętasz że sika się częściej gdzieś od 6 miesiąca a nie kilka dni od "poczęcia" :D:D:D

Gość mi pasuje eeeee
jak mozesz byc w ciazy skoro tyle testow mowi ze nie jestes? masz objawy ktore zdecydowanie wskazuja ale na chorobe psychiczna, lecz sie, nie uprawiaj wcale seksu bo ci odbije kiedys raz a dobrze

Gość GOSIA23l
No właśnie mam dziecko i wiem, że czestomocz zaczyna się od pierwszych tygodni ciąży, ponieważ produkuje sie hormon HCG który jest wydalany z moczem i nerki przez to pracuja znacznie szybciej. kazdy ginekolog to potwierdzi... Po prostu się martwię bo nie mogę być teraz w ciąży, nie mam na to siły. Być może to objawy urojonej ciąży...może i potrzebna mi jest pomoc psychologa. Ale to nie jest powód do krytyki i oceny.

Gość niuu
Może to zaburzenia hormonalne.

Gość GOSIA23l
zaburzenia hormonalne? CCzy to trzeba leczyć... Ostatnio nawet zaczełam mieć uczulenie na kazda farbę do włosów;( moze to tez ma zwiazek z tym.

Gość GOSIA23l
niuu dziekuj.e Ja mam wlasnie prwie wszystkie te objawy. Włosy ostatnio mi wypadaja garsciami az bojes sie ze niedlugo nic mi nie zostanie pomimo tego ze biore skrzypowitę strasznie wypadaja.....