Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamDylemat?

od kiedy mleko krowie?

Polecane posty

Gość Natkaaaa
Jak moje dziecko skonczylo 6 miesiecy, to przeszlam na mleko krowie. Jestem w UK i mleczarz przywozi codziennie swierze mleko, jest ono naturalne, lekko przegotowane, bez konserwantow, pelnotluste. Codziennie wieczorem gotuje corce kaszke manna na tym mleku. Bardzo jej smakuje i nic jej nie jest. Mozecie sobie gadac co chcecie, ale Wy dmuchajac na swoje dzieci robicie z nich kaleki i alergikow. Moja kuzynka od 2 miesiaca zycia byla na takim mleku, teraz ma 30 lat i jest silna i zdrowa.

Gość SabinaSarnkowa
bo teraz durne mamuski mleko krowie jest bardziej zajebane chemia niz te proszkowe matoly

Gość co za brednie tu wypisujecieee
jak kupujecie UHT takie co moze stac 3 dni i sie nie zepsuje, to sie nie dziwie kupcie takie pasteryzowane w niskiej temperaturze - inny smak od razu! a najlepiej od kogos ze wsi prawdziwe. Ale wy sie wolicie kisic w blokach jak kury w klatkach, a rodzine karmic zarciem z proszku, miastowe paniousie

Gość Oj tam dajcie spokoj
zaczelam wprowadzac mleko krowie od 6 mc - zalecenia zywieniowe , gdy maly mial rok mleko z kartona bylo juz glownym napojem. To w Polsce sa jakies dziwne wskazania ze mieszanka do 3 r,z. Pewnie by producentom nabic kase.

Gość mamDylemat?
ale nie kazdy ma kurcze dostep do dobrego mleka...