Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwroty

mały samochód

Polecane posty

Gość zwroty

Potrzebuję porady dotyczącej samochodów (najlepiej od osób, które mają o tym pojęcie). Jestem na etapie poszukiwania auta. Chodzi o stosunkowo nieduży, 5drzwiowy, mało palący i mało awaryjny pojazd do jazdy głównie po mieście dla początkującego kierowcy. Cena w granicach rozsądku (i tak pewnie stanie na używanym). Ktoś się zna i wypowie?

Gość zwroty
Sporo dobrego słyszałam o Citroenie C3 i Toyocie Yaris (na pożyczonej obecnie jeżdżę i nie jestem przekonana do deski rozdzielczej z boku). Miał ktoś do czynienia z C3?

Gość Janek96
Mały samochód - mimo kilku wad podczas podróży "w trasie" - ma niewątpliwie wiele zalet. Jego walory odkrywamy przede wszystkim podczas jazdy po mieście - mały samochód jest dużo bardziej mobilny i o wiele łatwiej znaleźć miejsce parkingowe. Więcej zalet niedużych aut w tym artykule: http://www.kreatywna.pl/technologia/motoryzacja/male-jest-piekne/

Gość gość
ople corsy - spoko samochody. Nieawaryjne, male, zwinne. Co prawda maja maly bagaznik i jesli bedzie ci tez sluzyl do jakis podrozy wakacyjnych to mozesz miec problem z zapakowaniem, ale to jest proste rozwiazanie tego problemu: wystarczy kupic box w http://www.boufen.pl/sprzedaz-bagaznikow.html i juz masz od razu wiecej miejsca

Gość gość
Mam 36 lat, miałem różne auta od malucha po merca czy bmw jaka masz kwotę na wydanie???

Gość gość
My ostatnio w Toyocie w Sosnowcu, konkretnie u dealera Konsek kupiliśmy Toyotę Avensis. Cenowo bardzo fajnie wyszło, bo dealer ma ciekawe warunki finansowe. Co do samego samochodu, to uważam że właśnie dla rodziny jest stworzony. Jazda komfortowa, równa, płynna, wyposażenie też niczego sobie. Jak ktoś z was rozważa zakup to polecam.

Gość Miczes
A czy widziałaś już Honda Jazz? Jeżeli nie to śmiało mogę CI polecić bo auto jest nie duże i idealnie dopasowane na jazdę po mieście. Bezpieczne , wygodne i bardzo ładnie się prowadzi.

Gość gienius

mały samochód to skarb!

Gość nana

Yaris będzie dobrym wyborem, zarówno druga i trzecia generacja są bardzo trwałe i mało palą. A jak szukasz głównie do miasta to najlepsza będzie wersja hybrydowa. W korkach świetnie się sprawdzi i spala tylko 4,5l na setkę

Gość hanke

A może Toyota Yaris? Sama dopiero co zakupiłam sobie taki samochód. W ofercie Toyota Centrum Wrocław zakupiłam ten pojazd używany, lecz w znakomitym stanie technicznym. Jeśli mam być szczera to dokładnie tego było mi trzeba. Jest jak nówka, uwielbiam nim jeździć! 

Gość Miki

U mnie świetnie sprawdza się tivoli z lpg. Codzienna eksploracja nie jest droga 🙂