Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewa5575

Osiemnastka córki.

Polecane posty

Gość Ewa5575

Jak mam udekorować dom na imprezę osiemnastkową mojej córki? I jaki prezent jej kupić prosze o pomoc bo nie mam do tego wogóle głowy.

Gość cfW4GWG
niewazne jak Twoja corka i tak bedzie wyroochana w tan noc we wszystkie dziurki musisz sie z tym pogodzic

Gość arturrrrrrrrrr20
najlepiej dać kasę ona sobie sama zrobi imprezę a nie z rodzicami ... :P

Gość wheidfhw
nie idą do klubu? proszę Cię.. osiemnastka to nie kinder bal

Gość więzienna diva
jeju jaki chamstow Ewo nie przejmuj sie tym debilem. Myśle ze powinnas zapytac sie córki jak jej kolezanki organzuja pewnie w klubie. To jest najbardziej popularne

Gość dscfwsdxes
ja miałam osiemnastkę razem z koleżanką w domu kultury. my byliśmy w jednej sali a nasi rodzice w takim małym pokoju obok. nikt nie sądził że to obciach. normalnie piliśmy i bawiliśmy się. a było to 7 lat temu więc nie jakaś zamierzchła przeszłość chyba. też wtedy były zdziry a my byłyśmy normalnymi nastolatkami.

Gość Ewa5575
Nas rodziców nie będzie na tej imprezie tylko ja chciałabym zrobić córce niespodziankę i urządzić jej tą imprezę tylko nie wiem jak udekorować dom jakie materiały mam wybrać.

Gość dfvbnm
a po co chcesz jej dekorowac dom???Ale bedzie obciach

Gość dużo wódki i marihuane załatw
:)

Gość Ewa5575
Bo moja córka gdy robiła urodziny w domu to zawsze dekorowała więc ja też chce to zrobić.

Gość Ewa5575
Prosze niech ktoś mi coś doradzi.

Gość Psychicznie wypompowana
Cześć Ewa. Mama mojej koleżanki podarowała jej w prezencie jej bransoletki które miała w szpitalu po urdzeniu takie wiesz jak mają noworodki z imieniem, nazwiskiem, datą, godziną przyjścia na świat. Trzymała to przez 18 lat w ukryciu i dostała to na 18stkę, jakie to było zaskoczenie dla wszystkich, kilka osób się poryczało... Koperta z kasą też była, możesz jej kupić bransoletkę i wtgrawerować jakiś specjalny napis, czy datę... A dekorcja... Wystarczą balony, jakieś ładne kielichy kwiatami w wodzie, a na wodzie świeczki, szampany, ładnie udekrowany stół... Pomysłów jest sporo:). Powodzenia

Gość Ewa5575
A można gdzieś kupić takie balony na osiemnastke?

Gość Krau
Jeśli córka lubi takie niespodzianki - czemu nie? Można zrobić taką osiemnastkę dla rodziny. Może po prostu bogato ozdobiony/udekorowany stół (serwetki, ładne kwiaty i takie tam) i fantazyjny lub bardzo śmieszny tort w kształcie czegoś? Jeszcze parę balonów może, jeśli dom jest duży. Co do prezentu - najlepiej coś, o czym solenizantka marzy. Co do pomysłów: - biżuteria, np. złoty pierścionek, - bukiet złożony z osiemnastu róż, - pieniądze, zapakowane w kopercie, - kurs prawa jazdy, - nowy telefon komórkowy, - laptop, tablet czy inne urządzenie mobilne, Co do wartości prezentu - jeśli jest kosztowny, zawsze można złożyć się z innymi, np. z chrzestnymi czy dziadkami. Od rodziny raczej się dostaje bardziej praktyczne rzeczy (i niestety droższe), od znajomych śmieszne czy fantazyjne prezenty.

Gość Krau
Co do balonów: w wielu miejscach, na allegro także są (pod hasłem "osiemnastka balony"), może trzeba popytać się w sklepach papierniczych lub w butikach w galeriach handlowych np. "kokardka" czy nawet w Tesco? W dużych sklepach są działy z artykułami urodzinowymi - jeśli nie będzie takich osiemnastkowych to może zwykłe lub konkretnego koloru?

Gość pola35
Ja miałam osiemnastkę organizowaną w domu kultury bo pochodzę ze wsi, ale najbardziej zapamiętałam jedną rzecz. Koleżanki załatwiły mi wróżkę, to chyba była najlepsza atrakcja, trochę się uśmiałyśmy jak słuchałyśmy jakie to bogate będziemy, polecam przeczytać http://creativeact.pl/2016/10/06/wrozki-na-imprezie/

Gość KarolciaTara
Na moich osiemnastych urodzinach zorganizowałam pokaz sztucznych ogni, bardzo tego chciałam i dopięłam swego, jeżeli ktoś też by chciał pokaz fajerwerek, niekoniecznie na 18-stce to proszę przeczytać o tym artykuł http://petitandblanc.pl/pokaz-fajerwerkow-na-osiemnastce/