Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pijesobiereddsa

Jak rozkochac faceta z seks-ukladu?

Polecane posty

Gość pijesobiereddsa

to w ogóle mozliwe?

Gość gooooogl
powiedz że będziesz mu dawać za darmo

Gość jhgtfjhlk
musisz do tego mu imponowac dobrym charakterem i ambicja

Gość pijesobiereddsa
a cos wiecej?

Gość pijesobiereddsa
Słyszalam, ze jak postawi sie sprawe na ostrzu noza...czyli albo zwiazek albo koniec z nasza relacja, to zazwyczaj jest koniec i faceta ucieka...

Gość Jak facet ma seks układ to
po co mu coś więcej? Z resztę gdy by chciał coś więcej to by od tego zaczął. Chciałaś tylko seksu to masz tylko seks.

Gość pijesobiereddsa
wlasnie nie chcialam i nie wiem jak wplątalam sie w tę znajomosc, spotykalismy sie kilka m-cy i myslalam, ze wszystko zmierza we wlasciwym kierunku (czyt. zwiazek) teraz sie o takie rzeczy nie pyta. Jakis czas temu nazwal mnie tylko kolezanka i powiedzial, ze nie chce sie wiazac... W co ja sie wplątalam... glupia baba ze mnie

Gość dobry zart:D
trzeba byl myslec wczesniej, teraz to juz mleko sie rozlalo

poprotu zerwij ten uklad, z tej maki dobrego chleba nie bedzie

Gość wrregre
jak masz na imie kolezanko?

najpierw z nim pogadaj i zapytaj sie wprost o Wasze relacje, co czuje itp., jesli nadal jestes "kolezanko", to kopnij go w 4 litery i porozgladaj sie za normalnym mezczyzna, nie cwaniakiem-wykorzystywaczem:o

Gość pijesobiereddsa
Nawet nie chce mi sie rozmawiac...chcialam tylko zapytac czy jest mozliwosc zeby facet z takimi pogladami sie zmienil zdanie? Chyba naiwne myslenie

Zaproponuj mu wyjscie gdzies najlepiej klub czy pub, zeby wygladalo nie zobowiazujaco. I musisz wtedy zamiast cialem to dzialac gadka, tak zeby cie polubil i zeby mu cos gdzies w srodku strzyknelo :P

na pewno nie zmieni w trakcie wygodne zwiazku bez zobowian, bo po co?nastepnym razem ustal wczesniej zasady, jak chlopakow zalezy, to nie ma problemu z okresleniem sie...

Gość pijesobiereddsa
Szkoda mi troche tej znajomosci, ale co racja to racja. Nie ma sensu sie ludzić. Dlaczego jest tylu dupkow na tym swiecie?

Od razu dupków. Postawiłabyś sprawę jasno od razu i nie cierpiałabyś teraz. Sama sobie jesteś winna niestety.

akurat winny, to jest chlopak-sciemniacz powinien byl od razu powiedziec, ze interesuje go tylko FF

Gość pijesobiereddsa
Moze po prostu nie dostrzegalam jakis niewidocznych znakow? ale skoro spotykalismy sie, chodzilismy za reke, przytulalismy przy znajomych, myslalam, ze nie musze pytac. "hej jestesmy razem"? a jednak...

Gość Meren-Ree
Hm, jest to mozliwe, ale mam wrazenie, ze wtedy jesli nie planujesz i nie chcesz :D We mnie sie zakochal facet z sex ukladu

nie prawda. to tylko swiadczy ze nie rozumiesz facetow poniewaz facet mniej mowi a wiecej liczy na domyslanie. kobieta powinna zaczac taka rozmowe poniewaz jest do tego bardziej uposażona

Gość pijesobiereddsa
jakas rada?

Gość hasioczka
Meren-Ree chyba ma rację. ja też jestem w seks układzie i ostatnio usłyszałam, że to się robi niebezpieczne. a mówią, że kobiety są sentymentalne...

Zlewaj go, napomnkij przypadkiem o kimś innym, pokazuj że n ie jest ważny. Powinno poskutkować :)

Gość Meren-Ree
Natomiast wydaje sie , ze Ty jestes w podobnym "zwiazku", jak panna spotykajaca sie z moim kuzynem. On traktowal ja jako kolezanke, ona jego nie, wprawdzie z nia sypial, ale nigdy nic nie obiecywal. Teraz ona powiedziala mu, ze oczekuje, by kupil jej pierscionek zareczynowy (i jaki) i sie niestety dowiedziala, ze nie. Ja wspolczuje tej biednej dziewczynie, ale jak mozna uznac za zwiazek cos gdzie takie slowa nie padly?

skad wiesz co ja rozumiem:D? facet liczy na domyslanie sie, to chyba dziejsza pseudociota:D Mezczyzna z krwi i kosci nie sciemnia i nie prowadzi tego typu chorych gierek zeby zaciagnac laske do lozka:o nie 'gra zwiazku', tylko przedstawia jasno zasady

Gość pijesobiereddsa
To mam go olać czy próbowac to "cos" uratowac? zreszta co tu ratowac...facet mnie po prostu zrobil w ...

post do Baltazariusza

mozezs najpier pogadac, ale nie sadze, ze to cos zmieni w tej sytuacji