Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pijesobiereddsa

Jak rozkochac faceta z seks-ukladu?

Polecane posty

Gość ...ciekawość...
zadam sakramentalne pytanie A CO JAK Z TAKIEGO UKLADU SIĘ CIĄZA ROBI?

Gość Dlatego seks powinien być
tylko w związku!!! Kobiety dopuściły do czegoś takiego i teraz macie.

Gość nawet nie wiedziałam że
jest coś takiego jak seks układ dla mnie było logiczne że jeżeli spotyka się ze sobą dwoje ludzi i spędzają razem czas to przynajmniej badziej lubią siebie :( tworzy się jakaś więź ( wiem może jestem głupia ale tak uważam i tak czuję) i np przytulanie i pocałunki po jakimś czasie to naturalna kolej rzeczy czułam że jest coś nie tak...nie spotykam się już z nim boli jak ...ale mam nadzieję że się pozbieram i chyba dam sobie spokój z facetami kto i dlaczego wymyśla takie rzeczy ludzie czy Wam się nudzi a może myślicie że uczucia można włączyć i wyłaczyć jak np laptop nie chcę żyć w takich czasach

Gość Wystarczy się szanować i
nie przechodzić szybko do seksu by do pożądania mogło dołączyć uczucie- miłość.

Nie ma reguły, ale na pocieszenie powiem Ci , ze mam w rodzinie przypadek w którym facet spotykał się z laską tylko na bzykanie... jak ona mówiła że jest jej chłopakiem, to zaraz stwierdzał że on nie chce mieć dziewczyny itd... Dziewczyna zaprzyjaźniła sie z jego siostrą, poznała jego znajomych, jego matkę (tak jakoś naturalnie wyszło przy którejś jej wizycie u niego w domu)..... po kilku tygodniach udowadniania jej ze on nie che mieć dziewczyny nagle mu sie odmieniło.... A to jego siostra powiedziała coś miłego o niej, a to kumple pochwalili... zaczeli chodzić ze sobą... po roku się zaręczyli, dzis sa małżeństwem

Gość gffdgdgfd
moja siostra była w takim chorym seks układzie, dziś chodzi do psychiatry... zanim pójdziecie do łóżka z chłopakiem zaczekajcie aż wam wyzna miłość

Gość A.............................
też byłam w podbnej sytuacji, spotykiśmy się 4 mies., seksu że tak powiem w cystej postaci;) do końca nie było, ja na początku sama nie chciałam niczego poważnego i tłumiłam jego zapędy w tą stronę;-), jak mi zaczęło zależeć, zaczęłam cuć że jemu przestaje. Po 4 mies leząc zemną w łóżki powiedział, że podobam mu się tylko z wyglądu, sick! Więc to skończyłam, minął miesiąc, z jego str. były tylko próby nawiązania koleżeńskiego kontaktu, ja mimo, że się zaurocyłam, może zakochałam, olewam, nie weim może duma, może chciałabym żeby zachował się odważnej.

Gość A.............................
nauczka na przyszłość - czekać, czekać, czekać z łóżkiem.. i konkretne deklaracje faceta w słowach poparte czynami i czekać czeka czekać z łóżkiem :-) dobrze że człowiek uczy się na błędach :-)

Gość pijesobiereddsa
Czasu nie cofne, ale myslicie, ze lepiej w ogole mu nie odpisywac, olac bez slowa, czy powiedziec co o nim mysle i wtedy olac :)?

Gość gość
Szukam Pana na wirtualny i może prawdziwy seks. przyznaję, że nigdy nie umiałam utrzymać swojej pusi na wodzy. Bo to naprawdę trudne! Próbowałam, ale ona chyba zbyt pragnie penisa w sobie. Tutaj znajdziesz moje focie:http://sex-rozmowy.pl/natalia_sex_telefon.html Teraz też chciałabym, abyś się w nią zanurzył pragnie Cię posmakować i poznać. Jeżeli i Ty masz ochotę na prawdziwie wilgotną cipkę to pisz do mnie już teraz.

Gość gość
mezczyzna po pierwsze chce do zwiazku porzadnej kobiety a nie takiej co sie lajdaczy bez zwiazku w jakis ukladach a wiec zgadzajac sie na to automatycznie tracisz 50 % szans na zwiazek z nim. Druga sprawa mezczyzna albo sie lajdaczy albo nie. My nie szukamy wymowek.

Gość gość
Jesli chcesz wiedziec czy to mozliwe, co on o Tobie myśli, co czuje, napisz do mojej wrózki Sofii, ona będzie na pewno wiedziała. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Lepszy od tradycyjnego jest wirtualny seks. Ja uwielbiamsex telefon i namawiam dziewczyny aby bawily sie dildo - cos cudownego ... http://seksnumer.pl/sex-telefon-julia.html Julciu pozdrawiam cie skarbie, jutro znowu bedziesz wibrator w tyleczek wkładala!