Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koralekk

Pierwsze dziecko 30

Polecane posty

Gość koralekk

Witam, mam 30 lat i nie mam dzieci. Zastanawiam sie czy to juz nie jest odpowiedni czas na ciaze...w koncu zegar biologiczny tyka. Problrm jest taki, ze z partnerem jestem juz 5 lat ale nie jestem do konca pewna czy to ten wlasciwy i czy nadaje sie na ojca moich dzieci........czy tez macie taki problem z partnerem?

Gość sfefef
Tez mam 30 lat, wlasnie urodzilam pierwsze dziecko, z mezem jestem od 5 lat, tylko ze ja nie mialam zadnych watpliwosci co do mojego meza. Dziecko to powazna decyzja, jesli nie jestes pewna partnera to moze byc nieciekawie. Sama musisz podjac decyzje.

Gość byc moze to juz
ja mam 31, corka ma 1,5 roku, z mężem mamy jutro 3 rocznice slubu ale nie mialam zadnych wątpliwosci czy to ten, uwazam ze nie ma co na silę miec dzieci jesli się nie ma wlasciwego partnera

Gość koralekk
Tez tak mysle, ze nie wart sie spieszyc jk sie ma watpliwosci a jednak zegar biologiczny tyka............jakos przez caly okres zwiazku zadnego ,,idealu,, nie spotkalam na swojej drodze. Tesknie za moim jak go nie ma przy mnie a jednak cos mnie blokuje przed podjeciem tak waznej decyzji jak slub czy dziecko.............moj facet jest calkiem innym czlowiekiem niz ja, moze dlatego mam takie watpliwosci. a z drugiej strony slyszalam, ze nigdy sie nie jest do konca pewnym i im dluzej sie zwleka tym gorzej. Sama nie wiem.......

Gość byc moze to juz
a moze chodzi o to ze masz wątpliwości odnosnie tak duzych zmian w zyciu a nie o partnera, a z tymi wątpliwosciami co do facetow na pewno masz trochę racji ze prawie kazdy je ma, w koncu nie ma ideałów. .tak naprawdę poslubia się obcego faceta ktory moze się calkowicie zmienic po slubie.