Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 forumowiczka_78654

wstydze sie swojej nagosci..

Polecane posty

Go艣膰 forumowiczka_78654

tak, mam problem bo wciaz wstydze sie przejsc nago kolo swojego partnera, mimo ze jestesmy juz kilka lat ze oba i mimo ze jestem kolo 30tki,tak bylo od zawsze, wstydzilamsie tego jak wygladam, zakompleksiona mala dziewczynka, teraz jestem pewna siebie, eksponuje swoja inteligencje ponad cialo, ale po prostuw dalszym ciagu nie potrafie sie pokazac przed kims nago, wstydze sie swoich kobiecych ksztaltow kiedy mam poiwedzmy krotka sukienke, mimo ze czasami wygladam super to jednak wstydze sie tych ksztaltow i tego ze inni beda sie na mnie patrzec... nie wiem co mi jest

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Rozumi臋 偶e nie mo偶esz si臋 prze艂ama膰 zrobi膰 ten pierwszy krok!! Wi臋kszo艣膰 os贸b zmaga si臋 z czym艣 takim. Ja te偶 mia艂em podobny problem podobnie jak moja znajoma z kt贸r膮 od czasu do czasu wyskoczymy do Sauny gdzie obowi膮zuje strefa nago艣ci! Jajgorzej by艂o prze艂ama膰 si臋 ten pierwszy raz potem ju偶 jest 艂atwiej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ZASTANAWIAM SIEEEEEEEEE
TEZ TAK MAM...NIE LUBIE ZWRACAC NA SIEBIE UWAGI CHYBA.. A I TAK ZWRACAM:o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 forumowiczka_78654
zdarzylo mi sie byc naga przed moim chlopakiem,ale wtedy strasznie sie wstydze tego jak mowi mi ze mu sie podoba to co widzi, bo nie uwazam zeby cialo kobiety bylo "piekne" chyba zejakis modelek z czasopism,czasami jak mnie prosi zebym weszla do lozka bez pizamy i odkryje koldre to wiem ze mam zamkac oczy bo wtedy nie widze tego ze jestem naga,mam caly czas zamkniete oczy bo nie cche mu sprawiac przykrosci:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ZASTANAWIAM SIEEEEEEEEE
"CZASAMI WYGLADAM SUPER"....CHYBA JEDNAK TAK SREDNIO Z TA PEWNOSCIA SIEBIE.. A SZKODA,BO LATA LECA TO RAZ. DWA-KOBIETY KUPY CHODZA WYROZBIERANE I JESZCZE MAJA BRANIE:o A TY PIEKNA MASZ PROBLEM... COS TU NIE HALLO!NA BASEN JUTRO!!:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 forumowiczka_78654
nie, nie jestem gruba i jak na przekor mam nie brzydkie cialo,ktorego sie wstydze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 forumowiczka_78654
bylam na basenie:p ale z predkoscia blyskawicy wskakuje do najglebszej wody i tak siedze tak dlugo az oswojesie z sytuacja i czekam na moment kiedy ludzie sa bardziej zajeci soba albo malo jest juzich w basenie i wtedy wychodze,szybciutko..

Udost臋pnij ten post

No to rzeczywi艣cie masz problem ale z swoim nastawieniem do swojego cia艂a. Najzwyczjaniej nie akceptujesz swojego cia艂a. Bez wzgl臋du czy jeste艣 szczup艂膮 kobiet膮 czy troch臋 przy ko艣ci. Wiesz moim zdaniem powinna艣 zg艂o艣ci膰 si臋 do Seksu艂ologa b膮d藕 do skosultowa膰 si臋 z Psychologiem. Oni powinni ci mom贸c przewalczy膰 tw贸j problem!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nieoNN
Ja przy swoim(jeste艣my dwa lata)specjalnie przechadzam od czasu do czasu si臋 nago.Nie wiem od czego to zale偶y.Nago艣膰 mnie nie kr臋puje i nie pojmuj臋 偶e kobieta wobec swojego m臋偶czyzny moze by膰 tak nie艣mia艂a..Nic na si艂臋 ale musisz si臋 prze艂ama膰 .Przecie偶 to nie pierwszy lepszy z ulicy tylko " sw贸j "cz艂owiek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 forumowiczka_78654
moj facet jest bardzo wyrozumialy,zrobilam bardzo ogromny postepztym problemem, teraz bardzo by chcialzebym tez sie odwazyla byc w pelni nago jesli chodzi o inne miejsce na ciele,ale ztym niestety nie jest tak latwo,ciekawa jestem czy dziewczyny sie nie wstydzicie naprawde tak na zywiol pokazywac partnerowi jak Bogstworzyl wpelnej okazalosci ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nieoNN
*przepraszam za niefortunne przestawienie szyku w pierwszym zdaniu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nieoNN
Nie wstydz臋 si臋,wr臋cz to uwielbiam.Niech sobie popatrzy i nacieszy oczy:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jiojioj
osoby, ktore czuja sie atrakcyjne nago i maja swiadomosc, ze ich cialo sie dobrze prezentuje sie nie wstydza,. Wstydzisz sie, bo wiesz, ze twoje cialo nie wyglada idealnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 forumowiczka_78654
ja tez nie wyraznie napisalalam ost post:p to co czuje jak stoje nago przez te ulamki sekund to: widze ze sie patrzey, od razu sobie mysle ze przecezta kobiecosc jest przereklamowanai ze to nie jest piekne a wrecz przeciwnie ze cialo kobiety nagie jest brzydkie zwlaszcza miejsca intymne, mysle sobie jak on moze patrzyc na te dziwne wypuklosci i ogarnia mnie wstyd przed calym rodem kobiet za to jak wygladamy. Moje drugie pytanie jest czy nie macie oporu przed pokazaniem miejsc intymnych?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 te偶 si臋 wstydz臋
ale przy nim udaj臋 :) 偶e absolutnie nie (ciekawe czy to widzi...) i mam nadziej臋 偶e podoba mu si臋 to co widzi

Udost臋pnij ten post

Najzwyczajniej musisz uwierzy膰 偶e masz pi臋kne cia艂o!! To 偶e jest inaczej tkwi tylko w twojej g艂owie. Mo偶e cho藕 sobie po nagu po mieszkaniu przed lustrem kiedy nie ma twojego partnera, kiedy jeste艣 sama w domu. By膰 mo偶e to prze艂amie tw贸j wstyd??!!

Udost臋pnij ten post

Ja N.P najlepiej czuj臋 si臋 nago gdy id臋 spa膰 ju偶 od ponaad 10 lat chodz臋 spa膰 nago, tak mi jest o wiele wygodniej. Tym bardziej wi臋ksz膮 sprawia mi przyjemno艣膰 kiedy 艣pi臋 nago z partnerk膮 kiedy jej nagie cia艂o przytuli si臋 do mojego. W贸wczas mi臋dzy nami nawi膮zuje si臋 taka przyjemna wi臋藕 naszych uczu膰 chocia偶 nie zawsze dochodzi do wsp贸艂偶ycia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 blondic
Ja te偶 uwielbiam spa膰 nago z moim ch艂opakiem...

Udost臋pnij ten post