Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sas mi nna

mąż nie akceptuje naszej córki

Polecane posty

Gość sas mi nna

nie dawno dowiedzieliśmy się że nasza córka jest lezbijka powiedziała nam o tym sama wyobraźcie sobie ile musiało ja to kosztować a mój mąż wykrzyczal jej że ma wyjść i nie wracać ja w pełni ja akceptuje chce żeby była szczęśliwa jak przemówić mu do rozsądku ?

Gość sas mi nna
proszę nie żartować naprawdę nie wiem co robić nie chce stracić córki ale mąż zachowuje się jak dziecko

Gość kiedyś kochałam...
przejdzie mu, zobaczysz, daj mu troche czasu

Gość sas mi nna
ale córka z płaczem wybiegla z domu zabrała rzeczy i powiedziała że skoro jej nie akceptuje to nie ma już córki dzwoniłam do niej już tyle razy a ona nie odbiera nawet nie wiem gdzie teraz jest

Gość sas mi nna
minął tydzień od tamtej pory jak córka nam to powiedziała i od tamtej pory nie mam od nie żadnej wiadomości ale powiedziałam jej że na mnie może liczyć a z mężem w ogóle nie da się pogadać ciągle gdy zaczynam ten temat mówi że nie będzie o tym rozmawiał albo że ona coś sobie wymyśliła i on jej to wybije z głowy

Gość Bosski Roman
O matko nie dziwię się mężowi, jak by moja córka okazała się lesbą też bym się załamał, facet robiąc to dziecko zakładał, że będzie normalna, miała dzieci a tu wyszedł jakiś zboczeniec :O

Gość sas mi nna
ale jaki zboczeniec? zboczencami są pedofile i gwałciciele

Jeśli Twój mąż nie kocha córki na tyle aby nie akceptować jej taką jaka jest - to nie dorósł do ojcostwo. Masz dziecko z kimś kogo przerosła ta rola. Jedyne co możesz, to prosić córkę aby utrzymywała kontakty z Tobą. Żeby wiedziała że Ty się o nią troszczysz, że ją bezwarunkowo kochasz i nie zgadzasz się z ojcem ani nie możesz brać na niego odpowiedzialności.

Gość piekno chwil
dziwna sprawa Ja jestem tego zdania, ze jezeli moja coreczka jest szczesliwa, to i ja jestem. Zrozumialabym ja i nadal bardzo kochala!