Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmi na

boję się tej kobiety

Polecane posty

Gość karmi na

z moja teściowa zawsze byłam na. ścieżce wojennej a gdy dowiedziała się że jestem w ciąży to już prawdziwy horror gdy tylko jej syna nie ma wyzywa mnie od różnych ostatnio nawet podniosła na mnie łapę

Gość karmi na
a najgorsze jest to że mamy remont w mieszkaniu i przez kolejne dwa tygodnie będziemy musieli tu mieszkac

Gość panna z marsa
poskarż się mężowi, a jak to nie pomoże to zajeb jej. chyba ma nie po kolei w głowie skoro bije kobietę w ciąży;/

Gość karmi na
ma nie po kolei w głowie a męża teraz często nie ma bo pracuje więcej żeby była kasa na remont i na rzeczy dla dziecka

Gość karmi na
gdyby była możliwość na czas remontu mieszkali byśmy u moich rodziców ale mieszkają 200km od nas a mąż tu pracuje i ja też chodzę do pracy na pół etatu a jak wracam to ona mówi mi że siedzę na dupie w biurze i znajduje mi robotę w domu

Gość piekno chwil
TO JAKAS TOKSYCZNA KOBIETA?

Gość no ciekawe
jakby dosypywac glupcowi do strawy srodki nasenne, to spaloby I mialabys swiety spokoj.

Gość panna z marsa
to musisz z nią poważnie porozmawiać i wytłumaczyć, że gdyby coś stało się dziecku przez podnoszenie przez nią reki na Ciebie to Twój maż, jej syn nigdy by jej tego nie wybaczył. Może to coś zdziała..

Gość karmi na
ona stała się taka gdy zostawił ja mąż to jest po prostu nie normalne jak ona mnie traktuje

Gość karmi na
moim zdaniem po tym jak odszedł jej mąż to ona stała się zazdrosna o syna zawsze żartowałam z tych żartów o tesciowych ale teraz sama mam z taka piekło