Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieszczęśliwy:(

Nie mogę znależć dziewczyny oraz przyjaciół:(

Polecane posty

Witam, na wstepie chciałem się po krotce przedstawić. Mam na imię Adrian i mam 19 lat. Mój problem polega na tym, że nie mogę znależć dziewczyny oraz nie mam żadnych przyjaciół, tylko kilku znajomych:( Tak na prawdę, nigdy nie miałem dziewczyny, chyba że byłem 2 razy zauroczony, lecz nic z tego nie wyszlo- dziewczyna mnie zraniła:( Sam już nie wiem co mam myślec, nie jestem brzydki- a nawet wszyscy mówia, że przystojny lecz moj problem to wzrost- 173cm:( No i jestem mocno zbudowany, szeroki w barkach etc- kiedys trochę cwiczylem na silowni, ale postawe mam po ojcu. Chciałem dodać, że jestem bardzo miły w stosunku do kolegow jak i dziewczyn, nie obrazam, jestem kulturalny, nie przeklinam przy plci przeciwnej. Moje zycie jest strasznie nudne,nie chodze na imprezy, nie upijam się co weekend jak to robia rowiesnicy. Moze w tym twi problem, ze teraz dziewczyny wola takich chlopakow, sluchajacych hip hopu i jarających zielsko i pijących alkohol?Sam juz nie wiem, chciałbym gdzies wyjsc z dziewczyna na spacer, do kina, lecz nie mam z kim. Jest mi z tym na prawde zle, z czasem coraz gorzej:( Nie mam z kim o tym tak na prawde pogadac, dlatego napisałem tutaj:( Dziękuje za zainteresowanie się tematem, pozdrawiam.

Gość CityCat
Ne zniżaj siędo pozomu chłopaków ,którzy go nie mają. Zacznij przebywać w miejscach w kótrych przebywają ludzie, a dużo ludzi w twoim wieku chodzi po klubach. Nie musisz się przecież upijać, możesz pójść posiedzieć przy soczku aby poznać jakiś nowych ludzi. Zapisz się na jakiś sport :karate, pływanie itp. tam są ludzie... przede wszystkim wyjdź z domu ! Bądź sobą i nie zmieniaj się dla nikogo (szczególnie na złe) Jakim jesteś człowiekim takiego znajdziesz człowieka ,jeżeli będziesz człowiekiem na poziomie taką znajdziesz sobie kobiete, jeżeli nie będziesz to znajdziesz dziw**

W tym właśnie problem, nie mam za bardzo z kim iść do jakiegoś pubu czy na impreze;/ Dodam, że jestem bardzo nieśmiały i gdybym miał zagadać do dziewczyny to chyba spalił bym sie ze wstydu:( A gdy już podejde i zagadam to odbiera mi słowa i nie wiem o czym rozmawiac:/

Gość odstrzał prewencyjny
żegnaj Adrianie bujej się 🖐️

Gość autorze autorze a skąd
jesteś?

Czy to wazne skad jestem? Centralna polska, mieszkam w mieście.

Gość aniuaniufraniu
a co ma wzrost do rzeczy? moj facet ma 172cm a ja 168cm wzrostu i zyjemy

no pytam skąd, bo jakbyś był z niedaleka to moglibysmy sie spotkac i pogadać :)

skad mam wiedziec, ze sie pod kogos nie podszywasz? Sorki, ale nie podam adresu, wybacz:(

zartujesz? :P chodziło mi tylko u umiiejscowienie- to juz napisałeś, że centrum to i tak nie moje rejony

:( nie wiem co robic,.dodam, ze w tym roku bede w klasie maturalnej i nie mam nawet partnerki na studniowke:( sam nie wiem, czy nie zrezygnowac:(

Gość Nieszcęśliwy:(
Pomoże ktoś jeszcze?;x

Gość a przez internet
próbowałeś ?? moze ta k poznasz jakąś dziewczyne najpierw pogadacie sobie troche , a potem spotkanie w realu z kilku takich spotkań napewno coś wyłowisz dla siebie miły i dobrze wychowany z ciebie chłopak widze po stylu pisania :) życze ci powodzenia :)

Gość vylikop
chlopcze- nie szukaj przyjazni bo ona nie istnieje, ja mam ponad 40 lat, od zawsze jestem odludkiem, na szczescie mieszkam w domu jednorodzinnym dosc daleko od innych , wiec sasiedzi nad sufitem i pod podloga , za płotem odpadaja,na zadne piwo,puby, kluby, mecze , ryby , wypady, siłownia to nigdy nie chodzilem, wracam po pracy -dobrz epłatnej na szczęscie-i tylko tv i komp, stronie od ludzi , uciekam przed nimi i tak chyba będzie do usr..nej smierci, naprawde na ludziach mozna sie tylko zawiesc więc nigdy nie szukalem przyjaciol-z kolegami i kolezankami w pracy -tylko puste frazesy gadam , nic osobistego,,a po pracy nigdy nigdzie z kolegami nie chodzilem - nie chce byc wciągniety w zadne personalne zagrywki

Dziękuje wszystkim za udzielone wsparcie. Jeżeli ma ktoś jeszcze jakieś rady to proszę o pomoc.

Gość lopiijja
mym najlepszym przyjacielem sa me pieniądze-i najblizsza rodzina , inni ludzie mi zwisaja

Gość lopiijja
postaraj sie zarobic duza kase-to bedziesz szczesliwy -kupisz seks itp

Gość pausilippia
kto ma kase ten kupi wszystko -taki jest ten parszywy swiat

Ja też nie jestem bogaty, przeciętny. Ehh te dziewczyny:( Niedawno podrywała mnie pewna dziewczyna- 2 lata młodsza ode mnie. Miała chłopaka i nie przejmując się tym mnie podrywała, nawet jej chlopak do mnie napisał, żebym ją zostawil w spokoju;/ Lecz ja tak na prawde niczego nie zrobiłem:(Ja nie chcę czegoś takiego jak zwiazek na dwa fronty.Ehh, u mnie jest tak, że jak podoba mi się jakaś dziewczyna to ona nie jest mna zainteresowana i na odwrot, gdy jakiejs dziewczynie sie spodobam to ja nie jestem zainteresowany... Gdy chodziłem do gimnazjum to strasznie podobała mi się pewna dziewczyna, kolega mnie z nią zapoznał i było fajnie, lecz pod koniec 3 klasy stracilismy kontakt i nie wiem nawet co się z nią teraz dzieje:( W maju ją jeszcze widziałem jak stała na przystanku, lecz nie potrafiłem podjeść i porozmawiac, gdyż to przeze mnie stracilismy kontakt i zle się z tym czuje:(

Gość tratattaaajaatata :)
Nie mazgaj się chłopie! Jak się tak tym przejmujesz to tylko dodatkowo się nakręcasz :p zamiast siedzieć na głupim forum, rusz głową. Wyjdź gdzieś do ludzi. Chociażby do parku, na basen - tam też można poznać jakichś ciekawych ludzi :) a po klubach/pubach/whatever, nie ma co chodzić, skoro nie lubisz takich klimatów :P a skoro ich nie lubisz, to i ludzi nie poznasz w takich miejscach ciekawych :classic_cool: PS. Nie słuchaj Rapu, nie chlej, nie ćpaj. A i tak znajdziesz sobie dziewczynę i z całą pewnością bardziej na poziomie, niżeli wtedy kiedy być to robił xD Pozdrawiam :)

Ma ktoś coś jeszce do dodania?;(

Gość hooola goggda
ja cale zycie nie mam przyjaciol- naprawde mozna z tym zyc, totaln eodludztwo , po pracy -spotkania tylko z rodziną, nie wierz przyjazn -zadnej paczki kupelskiej ja nigdy nie mialam , nieplotkowalam przez telefon- nie lazilam po sklepach z kolezankami-kasa to wszystko-nie szukaj przyjaciela bo mozesz sie sparzyc-znajdz se partnerkę-bądzcie odludkami -spedzajcie czas w domu-spotkania tylko z rodziną-poza tym zadnych gosci ,wypadow z kumplami itp, w pracy trza wazyc kazde slowo bo tam gniazdo zmij jest-para osobnikow -twoorzacych koalicje przeciw swiatu-nietowarzyskich odludkow-to bardzo pochwalam

Gość pomarańczlala
Ja myślę, że podstawowym błędem jest to, że szukasz. Twoje wyjścia na miasto muszą mieć inny cel: kupienie książki, obejrzenie obrazów w galerii, itp. Jak nie będziesz się spodziewał kontaktu (czyli nie stresował), to spokojnie kogoś znajdziesz. Zresztą jak teraz matura, to zaraz studia, może odpuść sobie ten rok i przygotuj się na szał w przyszłym. Czyli powoli, powoli oswajaj się z atmosferą klubów, kawiarni, itp., to się wyżyjesz na studiach :). No i poszukaj ludzi o podobnych poglądach, czy zainteresowaniach. Przy nich będziesz otwarty. Powodzenia!

Gość pomarańczlala
Mam kolegę, jakieś 165cm, ale takie mięśnie, że wszystkie laski z nogami do sufitu za nim lecą. ;)

Gość pomarańczlala
Mam kolegę koło 165cm, ale z takimi mięśniami, że wszystkie laski z nogami do sufitu za nim lecą. ;)

Gość hooola goggda
szukaj dziewczyny ale nie przyjaciol niech on abedzie twoim przyjacielem, oczywiscie powinna byc odludkiem bez stad akolezanek , bez chocby jednej przyjaciolki