Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieszczęśliwy:(

Nie mogę znależć dziewczyny oraz przyjaciół:(

Polecane posty

To nie było złośliwe, ale niestety mozna zaobserwować to ze faceci nizsi są czasami nieco dyskryminowani przez kobiety :P

Przynajmniej ja zaoobserwowalam takie zjawisko w moim otoczeniu. Ja z racji na wzrost tez częściej spoglądam na grupę tych wyższych odemnie :) a do autora - nic na sile, bo to na sile, jak juz jest, to prędzej czy pózniej sie kończy i jest wrzask i ryk 🖐️

Co do studii to raczej się na nie nie wybieram, gdyż jestem słaby w nauce i ciężko mi będzie zdać. Chodzi tu głównie o angielski ustny:(. A nawet jakby udało mi się zdać to nie potrafiłbym pójść na studia , gdyż nie poradziłbym sobie, oraz nie umiałbym się tam odnalezc. Jestem na przegranej pozycji, nie raz przyjdzie taki okres, że chce mi się płakać:( Nie mam co ze soba zrobic i z checią bym ....:/

Gość uczeń szoły policealnej
I co Ty będziesz robił jak skończysz szkołę. Zgnijesz w domu. Ja też nie zdałem w tym roku matury i to coś strasznego jak wstajesz i nie masz co ze sobą zrobić.

Gość zebrinnna
nie szukaj przyjazni tylko kasy

Gość Malajka_aaa
A jest coś takiego jak przyjaźń :) ? Ja miałam masę przyjaciółek i każda była fałszywą szmatą , która raz to obgadała mnie a raz inną naszą znajomą i znam wiele pseudoprzyjaźni gdzie ludzie nie mają pojęcia jak sie obgadują nawzajem :) Dlatego nie szukaj przyjazni bo na ludziach można sie tylko zawieść ! A 173 to nie jest tak źle. Rozumiem jakbyś miał 155 to tragedia ale nie tyle. A jeśli chodzi o dziewczynę to jest masa dziewczyn czekających na miłość ale wszyscy faceci chcieliby mieć tylko modelki (pewnie ty też) i może miałbyś szansę na jakąś dziewczynę ale może za daleko mierzysz ?

Gość zebrinnna
ja cale zycie zyje bez przyjazni-pusty frazes o kant rozbic ,zadne tam paczki przyjaciol , kasa nie zawodzi

W dupie mam tą kasę, zamienił bym ją na kolegów i na to, aby mieć dziewczynę, mieć z kim wyjść, porozmawiać.Kasa jest gówno warta, jak nie ma się sensu życia.

Gość perrrukkkia
zycze ci udanego zwiazku-ale lepsza milosc niz przyajzn-jak masz ukochana osobe to z nia mozna se sedzic w domie i robic rozne rzeczy np tivi ogladac-anie chclac z kolegami w barze

Tak, wiem, że miłość jest lepsza. Na prawdę nie wiem co jest nie tak, są takie ładne dziewczyny a wybierają na prawdę złych chlopakow, ktorzy cpaja, maja problemy z prawem etc. Ja nie mam z tym problemu, jestem mily, uprzejmy i uczciwy, nie kradnę, a wciaż niemogę znalezc swojej drugiej połowki. Gdybym ja znalazl to kochał bym ją z całego serca:(

Gość HerBlueEyes
Taka już jest większość ludność w obecnych czasach, że szukają szczęścia tylko na chwilę, przyjaciele są ważni tylko wtedy gdy się cały świat wali ale sami innemu człowiekowi nic siebie nie dają, dziewczyny szukają chłopców którzy mogą zaspokoić ich potrzeby materialnie i hmm może fizyczne ;) a uczucia są na dalszym planie, chłopcy też szukają przeważnie łatwych dziewczyn mydląc najpierw oczy żeby ją zdobyć ( oczywiście mamy tu przykład że są wyjątki :) ) sama to przeżyłam, jestem dość ładna i chłopcy najpierw widzą cechy fizyczne nie charakteru więc się kręcą koło mnie ale jak już mnie trochę poznają i wiedzą że łatwa nie jestem i nie mogę im zaoferować tego czego oczekują ;) puszczają mnie kantem. Przyjaciół też nie mam bo jestem miła, spokojna, co prawda ''znajomi'' zapraszają mnie czasem na imprezy( doskonale umiem bawić się bez alkoholu ;)) i nie powiem lubię chodzić( lepsze to niż siedzenie np. przed komputerem) ale zawsze wiem że biorą mnie tylko na doczepkę, bo jak mówiłam większość ludzi szuka tylko swoich korzyść innych mają w nosie i wykorzystują mnie bo ja mam miękkie serce i zawsze pomagam;)

Gość palladda
przyjazn to gówno -miłosci szukaj

Gość a gdzie mieskaszzzz
w pl czy za granicą?

Gość trihlinnia
ludzie sa podli = zniszczą cie wiec nie warto wierzyc w przyajzn

Gość Klaudia - 18.
To co napisałeś o sobie jest zdumiewające.Teraz właśnie jest już mało mężczyzn, którzy są tacy jak ty.Choćby w mojej klasie są chłopacy,którzy żyją tylko imprezami, alkoholem itp.. To jest chore.. A tak w ogóle to też szukam osoby na studniówkę - 18lat. Jestem miłą i kulturalną osóbką. Co prawda mam tylko 167cm wzrostu. Jestem szczupła oraz uśmiechnięta.. :)

Gość polidaktyllia
przyjazni kuurva nie ma

Gość fggfgggfgggf
Ja jestem w gorszej sytuacji bo mam 27 lat i nie mam zadnych przyjaciół ani chłopaka. Ja po prostu nie pasuje do ludzi:(

Gość vithhhka
nigdy przjaciol nie znajdziesz bo przyjazni kurva nie ma

Witam :) Wydaje mi się z perspektywy czasu, że to typ ludzi do których należę również ja. Mam 27 lat, nigdy nie miałem dziewczyny, nawet się nie całowałem ;) Po prostu jestem taką antymaterią dla kobiet. Nie mam nawet koleżanki, nie licząc tych internetowych :) Obecnie nie należę ani do nieśmiałych ani niezaradnych osób, spróbowałem w życu już chyba wszystkiego:trenowałem zawodowo przez 5 lat, skonczyłem studia, na drodze przewinęło się mnóstwo osób i ani jednej, naprawdę ani jednej kobiety :D która by okazała jakąkolwiek chęć spotkania ze mną. Kiedyś się tym przejmowałem, traktowałem to w formie porażki, teraz już wiem, że prawdopodobnie wydzielam jakieś silne antyferomony, które oddziaływują na kobiety jakbym był do nich magnesem jednoimiennym :P A i jeszcze jedno jak ktoś myśli , że pozycja społeczna, zawód, wykształcenie, posiadana ilość pieniędzy na koncie, samochód daje gwarancję posiadania kobiety to się grubo myli w przypadku takich osób jak ja - sprawdzone w każdym calu ;) pozdrawiam założyciela wątku i głowa do góry ! W samotności też da się żyć. Ważne jest by się samorealizować, mieć hobby, kochać ludzi, cieszyć się chwilą i dostrzegać piękno w tym co bezcenne :)

Gość lizystrata
ludzie sa warci tylko nienawisci

Gość nujikolygtr
przyjazn nie istnieje i hhuj

Gość Samotna..529
Nieszczęśliwy podaj maila, może pogadamy o tym.