Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiulek797

goraczka przy zebach

Polecane posty

witam.corce wyrzyna sie gorna 2.jest niespokojna ,placze.ok 19 wczoraj byla cala rozgrzana.dalam jej ibum i poszla spac.cala noc budzila sie co 10 min.o 4 rano znowu byla goraca.jak dlugo moze utrzymywac sie goraczka od zebow?jesc tez nie chce.na kolacje wypila troche soczku i troche mleka.dzis rano pol butelki mleka.czy obiad dac jej papkowy czy normalny? corka ma 10 msc.pozdrawiam

Gość niuu
jaka ta gorączka?

Gość [ofpet90i
goraczke moze miec do czasu az zab nie przebije sie przez dziaslo,podawaj ibum to jej ulzy troszke

Gość misiamarysia
zauważyłam róznicę około 1 stopnia miedzy termometrem do ucha i pod pachę. ten pod pachę wskazuje, przynajmniej u mnie, wyższą temperaturę. może ta temperatura nie jest od zębów? ja podaje na gorączkę milifen, pomaga tak samo jak ibum itp, a jest o wiele tańszy. płaciłam około 10 zł za buteleczkę. podawaj kleiki i kaszki, zupki, ale wszystko przestudzone, bo ciepłe drażni jeszcze bardziej przy wychodzących zębach.

dzieki.bylam u lekarza z mala.no i dalej nic nie wiem.raczej zeby ale ma tez lekko zaczerwienione gardlo.ale lekarz powiedzial ze te gardlo to tez moze byc od zebow.mam dawa dalej ibum na goraczke na wszelki wypadek pryskac gardelko tantum verde i cebion.jak nie przejdzie goraczka do pt to jescze raz mam z nia przyjsc

Kasiulek ja miałam tak samo z moim synkiem, to najprawdopodobniej zęby. Mały tez miał rozpulchnione gardło. Ja podawałam milifen na noc jako lek przeciwbólowy i przeciwgorączkowy, a tantum verde psikałam gardło ale i dziąsełka, w miejscu gdzie miał sie przekłuć ząbek.