Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hejBencAw

czy ten sen o czymś mówi? poczułem się strasznie zazdrosny

Polecane posty

Gość hejBencAw

spotykam się od jakiegoś czasu z pewną dziewczyną.. generalnie spotykam sie w jednym celu a mianowicie aby sobie bzykać.. ona HCYBA by coś więcej chciała, natomiast ja tylko tak układzik.. myslałem, że jest mi obojętna, że nie bede o nią zazdrosny itp tymczasem dzisiaj śniło mi się, jak siedziała obok mnie i przytulała sie i całowała z takim moim kolegą.. STRASZNIE SIE WKURWIALEM PRZEZ TEN SEN, z tego co pamietam to rozjebałem lampke i telefon komórkowy w śnie :D i chodziłem caly nabuzowany.. czy to oznaka, że faktycznie stałem się o nią zazdrosny i zaczyna mi na niej zależec?

Gość berjika
uważaj, bo tak ci się wydaje, że masz fajny układzik, a z uczuciami nie ma żartów. Możesz się tym bzykaniem bez zobowiazan sam skrzywdzic.Jak ci zacznie zalezec mozesz później cierpiec

Gość 123444444444444444444444444444
Najlepiej kup sobie sennik.

Gość hejBencAw
juz zaczynam czuć jakby mi zaczelo zależec, z kolei ona jakaś taka zimna ostatnio.. nie wiem co mam robic ;/

Gość R78
Może ten sen wynika z jej oziębłości i niepokoju, który w związku z tym się w Tobie zrodził? Może ona szuka kogoś na poważnie?

Gość hejBencAw
a moze jakbym sie do niej otworzyl, pokazal ze mi zależy to by jakos sie znowu "ociepliła"? było juz tak fajnie.. odzywala sie ciągle, mówiła kochanie itp.. chciala sie "bzykac" a od ostatniego spotkania jakas taka zimna

Gość R78
Coś się musiało wydarzyć, powiedziałeś czy zrobiłeś coś co mogło ja urazić? Może komplement w stylu: "Fajny taki niezobowiązujący układ".

Gość hejBencAw
hmm tka jakbym dawal jej do zrozumienia na ostatnim spotkaniu ze chce mi sie bzykac i tylko tego od niej chce.. tak mi sie wydaje bo ciagle chcialem ją ruchac, aby robila loda, aby mi walila konia itp..

Gość R78
No to masz odpowiedź. Potraktowałeś ją jak przedmiot. Inna kwestia, że sama jest sobie winna, bo na to pozwoliła. Pamiętaj: nie ma czegoś takiego jak układ bez zobowiązań - to fikcja. Prędzej czy później jedna ze stron się zaangażuje i nieszczęście gotowe.

Gość hejBencAw
kurde musze sie dzisiaj z nią spotkac i troche ocieplić stosunki przybajerzyc troche ze mi na niej zalezy itp :D

Gość R78
Zastanów się tylko na ile jesteś gotowy na prawdziwy związek, bo przy takim podejściu, jakie masz ona Ci szybko ucieknie do kogoś, kto ją będzie kochał i szanował.

Gość R78
Bo to nie zadziała w ten sposób, że powiesz jej parę miłych słówek, kupisz kwiatka, zaprosisz do restauracji i będzie ok - najwyraźniej jej przestał odpowiadać ten układ, polegający na nadstawianiu.

Gość hejBencAw
pozyjemy zobacymy, moze faktycznie mi na niej zalezy?

Gość takasobiejestemjednababa
raczej zaczyna Ci zalezec, a za to ona przejrzala na oczy i juz wie,ze raczej nie ma co oczekiwac od ciebie milosci , czulosci itp. zauwazylam bardzo czesta zamiane rol:D cos w stylu: ona bardzo sie stara o niego, keidy on w koncu z nia jest mija jakis czas, ona zaczyna olewac,on robi wszyzstko,zeby ja zatrzymac...:D normalna kolej rzeczy.:)

Gość Jacuszekkkek
wariat z ciebie, szkoda mi tej dziewczyny