Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laryska88...

Dziecko koleżanki źle ubrane ?

Polecane posty

Gość Laryska88...

Wtam Nedawno wróciłam z porannego spaceru z moja córką. Ale zacznę od początku... spotkałam moją koleżankę 2 tygodnie temu urodziła, jej dziecko było ubrane w bodzika z krótkim rękawkiem i cienkie skarpetki zero przykrycia. Gdy zaproponowałam koleżance żyby córke przykryła chociaż pieluszką tetrową to się na mnie wkurzyła i powiedziała że nic jej nie bedzie ddam że u nas jest teraz 20 stopni ( mieszkam w woj lubuskim) z rana byłlo jeszcze troche chłodniej moja 1.5 roczna córka była ubrana w długie leginsy i tunike z krótkim rękawkiem.

Gość niuu
A koleżanka jak była ubrana?

Gość oj baby
do garów a nie obgadywać koleżankę na forum zajmij się swoim dzieciakiem wstrętny babiszonie

Gość Laryska88...
Koleżanka miała dżinsy i koszulke na ramkach oraz sandały

Gość norahh jones
Niby nie powinno sie przegrzewac dzieckai duzo sie teraz o tym mowi ale matki przesadzaja w druga strone i ubieraja dzieci za cienko.Dzieci potrzebuja duzo wiecej ciepla niz.dorosli.

Gość dfghjkl0987654
masz racje ubrala dziecko niestosownie, przynajmniej mogla kocykiem okryc

Gość niuu
No to szkoda że nie zaproponowałaś koleżance żeby zamiast tego co ma na sobie nie założyła sobie bikini -skoro dziecku ma być ciepło to jej tym bardziej powinno być. to noworodek a tak małe dziecko ubiera się o warstwę cieplej niż dorosłego.

norahh zgadza się. Nie powinno się przesadzać w żadną stronę. My też dzisiaj bylismy na spacerze i swojego 3-miesięczniaka przykryłam pieluszką bo chłodno było. Niby 20 stopni to ciepło ale po takich upałach inaczej się to odczuwa.

uhu dziecko leży i mało sie rusza, koleżanka idzie i jest jej cieplej ja przykryłabym pieluszką malucha

Gość ijabuba
A co dziecko sine z zimna było ? Darło sie czy co ? Nie twoje dziecko i nie twój problem ! Zajmij sie swoim, załóz mu czapke i sweter :P

Gość norahh jones
Ijabuba - ty sie nie wyspalas czy nie wysralas? Bo ewidentnie masz jakis problem i probujesz sie tu rozladowac.

Gość norahh jones
Ijabuba - ty sie nie wyspalas czy nie wysralas? Bo ewidentnie masz jakis problem i probujesz sie tu rozladowac.

Gość o faktycznie przegiela
bo dzis w lubuskim tez zimny wiatr jest ja swoja 1,5 roczna ubralam na dlugo cienko dlugie leginsy i cienka bluzke na dlugi rekaw a to malenstwo z golymi nogami brrrrrrrrrrrrrrrr

Gość moniśśśś.........
Bluzke " z dlugim rekawem" a nie "na dlugi rekaw"!