Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka chudo-gruba

nie moge znalezc pracy, bo jestem "za chuda". gdzie szukac? jak sie ubierac, zeb

Polecane posty

Gość taka chudo-gruba

zeby wygladac grubiej? Dodam, ze tak na prawde nie jestem wcale taka chuda, ale jak mam ubranie na sobie, to tak wygladam, bo jestem po prostu wyjatkowo drobnej kosci:( jak zaloze spodnie, to rzeczywiscie sama widze, ze wygladam bardzo szczuplo, ale jakby ktos mnie zlapal za udo, to dopiero poczułby ile tam miecha i sadelka, ale jak ja to udowodnie?? szykalam pracy na produkcji, w formularzu, ktory wypelnialam wczesniej wpisalam, ze jestem wytrzymala fizycznie (bo jestem!!!1) a babka tak na mnie popatrzyla z gory i powiedziala "no raczej watpie". masakra jakas. wszyscy mysla, ze sie bede slaniac na nogach. jak sie ubrac na rozmowe, zeby wygladac grubiej?? pomozcie, zarcie nic nie daje:(

Gość dfghjkl0987654
daj sie pomacac za udo lub dope niech poczuja jaka tlusta jestes;)

Gość taka chudo-gruba
ej ludzie co mam zrobic:(

Gość 7429124
spodnice taka welniana jesionia zaloz dluzsza i butyn na niskim ....

Gość taka chudo-gruba
dzieki, ale raczej chodzilo mi o ta pore co jest teraz. nie zaloze przeciez welnianej jesionki w srodku lata:)zreszta, jak bede szla na rozmowe, to nie wejde w jesionce, zazwyczaj sie je zdejmuje przeciez:D

Nie rozumiem, aplikujesz na stanowisko drwala, że potrzebujesz tężyzny fizycznej?