Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 20 partnerów u kobiety

Czy kobieta, która miała 20 partnerów jest obrzydliwa?

Polecane posty

Gość 20 partnerów u kobiety

Czy dla facetów taki fakt będzie obrzydliwy?

Gość ja bym nie mogl byc z kobieta
ktora miala tylu partnerow

Gość Takie rzeczy to tylko......
ale za to jak doświadczona :)

Gość karolina spod deblina
tak.

zalezy ile ma lat, jesli 18 to taaaaaaaaak, jesli 40 to juz nie bardzo

Gość ja bym nie mogl byc z kobieta
u 25-30 latki to i tak za duzo. zwlaszcza ze oblesne sa kobiety, ktore uprawialy przygodny seks

Gość zzzzz1234445
Tacy faceci co spali z tyloma kobietami też są obrzydliwi. Tyle w temacie.

Gość bo to teepe pisdy sa
jest obrzydliwa, to jak wkładać penis do szaletu miejskiego pełnego gówna

Gość hehllloj
tak. i nie podlega to dyskusji.

Gość dlatego faceci szukaja
porzadnych kobiet

Gość aaaap
tak :O

Gość fuj obrzydliwe
takie sa

Gość u nas
bylabym w stanie zaakceptowac 2 gora 3 partnerki seksualne w zyciu faceta majacego 30 i podejrzewam ze to dziala tak samo w druga strone na szczescie lub nieszczescie jestem pierwsza partnerka seksualna mojego a on moim pierwszym, tylko boje sie ze po 40 nam odwali i bedziemy chcieli sprobowac z kims innym z ciekawosci

Gość Człowiek Mistrz
samica, która miała 20 partnerów to nie żadna KOBIETA tylko chodząca cipa będąca zbiornikiem na spermę. Dziękuję za uwagę :classic_cool: 🖐️

Gość wheidfhw
przecież 20 to musiało ją boleć :O:O:O

Gość kolo8787866
ja miałam 5 partnerów mam teraz 35 lat i jestem mężatką od 4 lat

Gość zimna stopa.
20 partnerów miewaja szmaty a nie kobiety, to samo tyczy sie facetów.

Gość do u nas
facet ma prawo miec wiecej partnerek. facet to jest facet

Gość u nas
haha dobre sobie skoro byl ze mna, wczesniej mial 2 zwiazki w ktorych do niczego nie dzoszlo,potem postanowil sie oswiadczyc to chyba sam podjal decyzje o tym ze jedna partnerka seksualna mu wy=starczy i nie szuka wiecej wrazen facet czy kobieta to tak samo czlowiek wiec twoej stwierdzenie jest bez sesnu

Gość ale wy kobiety lubicie
babiarzy po wielu partnerach

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tak!! jest obrzydliwa

Gość 20 to nic nadzwyczajnego dziś
kobiety się bardziej puszczają.

Gość napewna takkkkkkkkk
u moich znajomych ( kiedys tam ktos z nia chodzil ) teraz ona ma 20 lat , i ona - z tego co ja wiem, miala 10 facetow w lozku, raz byla w ciazy to ja usunela ( panienka z bogatego domu) obecnie ma faceta ktory ma lat 32 , a ona ma 20 ..... chwali sie na naszej klasie , ja sama mam 30 lat i brzydze sie na sam widok tej dziewuchy , taka stara krowa sie z niej robi i coraz grubsza :/

Gość takie panienki to
porazka

Gość czarymary86
jestem kobieta, mam 26 lat i mialam/ mam tylko jednego partnera w zyciu ktorym jest obecnie moj maz. z tego co moj maz mowi to on sie brzydzi kobietami ktore mialy wielu partnerow. nie rozumiem jak mozna miec 20+ lat i miec 20 mezczyzn na koncie 0_0, to smutne ze dziewczyny tak siebie ponizaja i tak latwo swoja cialo dawaja :/

ja tylko nie rozumiem co to kogo obchodzi? poc o zaglądacie innym do łóżka? W Waszym tak nudno czy co? Niech każdy żyje swoim życiem...

Gość hfccffch
ja nie znoszę babiarzy po wielu partnerkach :O szczególnie hipokrytów którzy mają się za macho a gardzą kobietami,które są takie same jak oni. a kobieta tak samo jak facet ma potrzeby seksualne i ma takie samo prawo do sypiania z kim chce. przekleję swoje wypowiedzi na ten temat z innego tematu: żadna porządna kobieta nie zgodzi sie być żoną kogoś takiego jak ty nie zasługujesz na porządną kobietę,bo sam sie ruchasz z byle kim.Robisz to samo co ten 'worek na spermę",tak samo jesteś łatwy,i tak samo to ona ma łatwego frajera do poruchania,czyli Ciebie. Nie ma czegoś takiego że facet może rżnąc sie z kim popadnie i jest wtedy super,a kobieta jest łatwą szmatą. Właśnie najbardziej odrzucają mnie tacy hipokryci jak ty. Gardzisz tą kobietą a wkładasz w nią kutasa,to żałosne jak bardzo sie nie szanujesz. Seks powinien być dla tych którzy przynajmniej sie lubią i szanują. dlaczego facetom sie wydaje że oni zawsze zdobyli? myślą że kobieta jest łatwa bo dała sie zdobyć na drinka i tani komplement..a to gówno prawda,ona po prostu mogła mieć

Gość hfccffch
ucięło wypowiedź :O ja nie znoszę babiarzy po wielu partnerkach :O szczególnie hipokrytów którzy mają się za macho a gardzą kobietami,które są takie same jak oni. a kobieta tak samo jak facet ma potrzeby seksualne i ma takie samo prawo do sypiania z kim chce. przekleję swoje wypowiedzi na ten temat z innego tematu: żadna porządna kobieta nie zgodzi sie być żoną kogoś takiego jak ty nie zasługujesz na porządną kobietę,bo sam sie ruchasz z byle kim.Robisz to samo co ten 'worek na spermę",tak samo jesteś łatwy,i tak samo to ona ma łatwego frajera do poruchania,czyli Ciebie. Nie ma czegoś takiego że facet może rżnąc sie z kim popadnie i jest wtedy super,a kobieta jest łatwą szmatą. Właśnie najbardziej odrzucają mnie tacy hipokryci jak ty. Gardzisz tą kobietą a wkładasz w nią kutasa,to żałosne jak bardzo sie nie szanujesz. Seks powinien być dla tych którzy przynajmniej sie lubią i szanują. dlaczego facetom sie wydaje że oni zawsze zdobyli? myślą że kobieta jest łatwa bo dała sie zdobyć na drinka i tani komplement..a to gówno prawda,ona po prostu mogła mieć potrzebę seksu tak jak facet i szukała byle kogo by tą potrzebę zaspokoić. Równie dobrze ona może pomyśleć że zdobyła łatwego faceta,któremu wystarczyło pokręcić tyłkiem przed nosem. łatwych ludzi,niezależnie od płci się nie zdobywa,bo nie ma o co sie starać. Mężczyźni mogą więcej - właśnie to jest gówno prawda. Zakompleksieni faceci muszą się dowartościować w tak żałosny sposób kosztem kobiet. Tak jak facetowi może nie pasować kobietaz przebiegiem,tak kobiecie nie pasuje facet z przebiegiem,ja zwracam bardzo uwagę na to jak sie facet prowadzi,bo sama prowadzę się na tyle dobrze,że zasługuje na kogoś lepszego niż facet który miał 100 panienek na jedną noc. szanowanie się to nie tylko nie dawanie się zdobyć,wg tej teori kobieta miała sięszanowaća faceta to pojęcie nie dotyczyło,bo to przecież zdobywca. Szanowanie się to także dbanie o swoją intymność,ciało powinno być naszą świątynią a nie śmietnikiem. ktoś kto sie szanuje nie będzie sie rozbierał przed byle kim i uprawiał zwierzęcego seksu,bo dla niego seks to coś więcej. obydwie płcie biorą odpowiedzialność dziewica nie chce faceta z przebiegiem bo sie szanuje a taki facet może mieć syfa na kutasie. Chce czuć sie wyjątkowo a nie jak piąta woda po kisielu.Na pewno o wiele bardziej na to zasługuje niż taki facet na nią. łatwi dla łatwych trudni dla trudnych