Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 20 partnerów u kobiety

Czy kobieta, która miała 20 partnerów jest obrzydliwa?

Polecane posty

Gość upupuupupu
up

Gość fellinadda
co to jest 20 facetów?raz w rozmowach w toku wystapila taka 18 latka -ktora uwagaaa -przyznala sie do 50 facetow-no niezle co? niewiadomo czy to prawda , moze tylko chciala miec swe 5 minut ale tak rzekla

Co do pytania zawartego w tytule tematu, odpowiem przewrotnie, naprawdę obrzydliwa na tylu liczyć nie może. Zresztą czy nawet przeciętną dziwkę, która Bóg raczy wiedzieć ilu miała a sama nie liczy, też zazwyczaj mężczyzna nie nazwie obrzydliwą. ;) Co oczywiście nie oznacza że są tacy, dla których ilość partnerów, staje się powodem obrzydzenia. { 16:09 [zgłoś do usunięcia] hfccffch dlaczego facetom sie wydaje że oni zawsze zdobyli? myślą że kobieta jest łatwa bo dała sie zdobyć na drinka i tani komplement..a to gówno prawda,ona po prostu mogła mieć } Odpowiedź jest banalnie prosta, ale to co napiszę, rzecz jasna, nie stanowi jakiejś reguły. Wydaje się im, taki jest stereotyp. Facet to zdobywca, kobieta łowna zwierzyna. I nawet jeśli tak nie jest to kobieta, jeśli jest taka możliwość, podsyca( czy świadomie to inna sprawa) takie postępowanie. No jeśli facet nie pasuje to na wstępie potrafi czymś zniechęcić. Jeśli pasuje to będzie prowadzić tą grę tak by mężczyzna miał wrażenie że jest zdobywcą. Oczywiście to zbyt duże uogólnienie, ale przeżyłem dość dużo lat i raptem może z dwa razy miałem wrażenie że to kobieta na mnie leci. Oczywiście piszę o realu, no realne kontakty. A już sytuacji, w której stoję sobie, gdziekolwiek, np w Empiku przy jakiejś półce z płytami i kobieta mnie zaczepia z wyraźną taką chęcią zawarcia znajomości, no przez to że mnie to nigdy nie spotkało to nawet wyobrazić sobie nie mogę. A pytanie o jakąś hipotetyczną pozycję pewno bym potraktował jako prawdziwe. Do głowy by mi flirt nie przyszedł, ale ja już nie jestem pierwszej młodości, może to dziś inaczej wygląda.