Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewica taka jedna

JESTEM DZIEWICĄ - I MNIE ROZNOSI

Polecane posty

Gość dziewica taka jedna

dziewczyny jak wy znosicie taki stan? masturbacja już mi nie wystarcza,ja chcę seksić się na maksa,chociaż kobietą jestem,to w mojej głowie tylko SEKS SEKS SEKS. Aż wstyd się przyznać. W dodatku to chyba widać,mam jakieś zboczone skojarzenia,w każdej rzeczy dostrzegam penisa - układam go z pomidorów i ogórków,wydaje mi sie że nawet,że mój kran ma taki kutasopodobny kształt. Nie rozumiem kobiet które są zimnymi kłodami,ja mam ochotę prawie na wszystko. Chciałabym wiedzieć,jak to jest robić loda,wyobrażam sobie to jako bardzo przyjemną sprawę. I byłoby to może nic takiego,gdybym potrafiła rozdzielić seks od uczuć,mogłabym wtedy łatwo kogoś znaleźć do seksu,ale obawiam się że jeszcze jakiś czas będe musiała wytrzymać,bo nie zanosi się na zmiany w moim życiu,nie mam nikogo na oku.I dobija mnie to,że musze jeszcze wytrzymać,może nawet pare lat. Chce sie rzucić na faceta i go zajeździć na amen,ale nie chce rzucać się na byle kogo...troche zazdroszcze facetom,że mogą dać upust ciśnieniu z byle kim,nie mają także błony więc nie obawiają się bólu. Nie mam pojęcia co robić,chyba od tego braku seksu zaczyna mi odbijać palma,a mam dopiero 19 lat..

Gość dziewica taka jedna
jestem pewna,że mój popęd dorównuje popędowi przeciętnego faceta i nie myśle o seksie rzadziej od nich,ale także blokada przed seksem z byle kim jest silna,bo nie wyobrażam sobie rozebrać się przed kimś kogo nie znam,a może to że jestem dziewicą potęguje ten stan,bo raczej na pierwszy raz powinno sie znaleźć kogoś zaufanego,kto by nas traktował delikatnie i przejmował się czy kobietę boli. Cholerna błona! Mam wrażenie że chociaż jestem dziewicą,to jestem doświadczona,że potrafiłabym uprawiać seks,czytam także duużo tematów erotycznych,między innymi na tym forum :D seks mnie bardzo interesuje,byc może jestem dziwna,wiem że są dziewice które nawet sie nie masturbują i potrzebują żeby jakiś facet rozbudził ich zmysły,ja tak nie muszę

Gość dziewica taka jedna
tak ale takiego,którego bym pokochała :(

Gość lumbagogo
a jakiej wielkości?

Gość lepiej nie pisz
dziewczyno na takim forum, bo jak widzisz już napalone fiuty piszą.

Gość Mam 22 lata i wcale
nie obawiam się bólu, bo ciągle się masturbuję to świecą, to ogórkiem, więc błony nie mam, ale seksu też nie, bo nie ma takiego mężczyzny w realu, który by mi się podobał. Jak widzę te owłosione ciała to momentalnie mi ci*ka wysycha. Masturbowałam się zawsze do wygolonych mężczyzn. Nawet tylko do samych torsów, do Ronaldo, do innych piłkarzy, którzy nawet mają nogi wygolone. A w realu wystarczy, że facet podniesie rękę do góry i jak widzę włosy pod pachą to mi jest niedobrze. Powodem mojego nieszczęścia jest moje zboczenie na punkcie czystości, wygolonego ciała. Ale chyba w końcu znajdę kogoś kto się lubi golić. Będę szukać nawet w innych krajach. Podobno w Niemczech wielu mężczyzn się goli. Umiem rozmawiać po niemiecku, więc mogę się udać na tamtejsze pływalnie. Trzymaj za mnie kciuki.

Gość Mam 22 lata i wcale
Ty autorko nie masz fetyszy to się ciesz, bo będzie ci łatwiej. Pomyśl sobie jak to jest mieć obsesję na punkcie gładkiego męskiego ciała, kiedy większość mężczyzn golić się nie chce, bo to niby jest postrzegane jako niemęskie. Tak naprawdę to mam przerąbane.

Gość lumbagogo
oj tam, mam gładki czubek :) bardzo gładki

Gość zanzi-bar
moim marzeniem jest dziewica, którą roznosi :)

Gość mam wygolone
pachy, jajka, klatę i jeśli Ci na tym zależy mogę wygolic resztę zresztą bez tego włosów na ciele mam niewiele...i też mam fiola na punkcie czystości .....jesteś zainteresowana?

Gość Górnik z Sosnowca
ja jestem zainteresowany a we wojsku byłeś?

Gość kołek dobra rada
skarajna dekadencja!

Gość wheidfhw
a byłaś już u gina? jak Cię badał? dało się Ciebie normalnie zbadać? bo mnie nie :(:(:( przepraszam, że trochę nie na temat.

Gość dziewica taka jedna
może nie mam takich fetyszy,ale za to trudno mi sie zakochać,bo mam rzadkie poglądy a chcę żeby mój facet miał podobne.Nie chcę żeby był prostakiem,musi wydać mi się wyjątkowy ;) u ginekologa byłam kilka razy,bo miałam pewne problemy - pierwszy raz byłam z mamą jakoś w pierwszej gimnazjum. Badana byłam przez pupę.

Gość dziewica taka jedna
bolesne są dla mnie takie badania,ale czy to normalne czy nie to nie wiem

Gość mam wygolone
W wojsku nie byłem, nie miałem czasu

Gość dziewica taka jedna
up

Gość dziewica taka jedna
a co to ma do rzeczy? w polsce mieszkam

Gość wacław słoik
dobra, chcesz się ruchać albo nie , jak nie to kończymy temat

Gość dziewica taka jedna
miałam nadzieję na poważniejszą dyskusję a tu widze same gimbusy siedzą więc chyba faktycznie kończymy temat. nie,ruchać się nie chcę,chcę się kochać albo uprawiać seks.Ruchać dla mnie nie jest synonimem tego czego ja potrzebuję..

Gość bartt
czesc dziewico - moze chcesz porozmawiac inteligentnie ? jesli jeszcze jestes oczywiscie...

Gość dziewica taka jedna
jestem

Gość jestemprawiczkiemimnieroznosi
hej ho:) witam cie autorko. i dobrze cie rozumiem. sam mam 21 lat i jestem prawiczkiem:( i tez tak se mysle ze chcialbym to zrobi z kims kogo kocham. mialem propozycje seksu bez zobowiazan ale to nie dla mnie. potrzebuje czegos wiecej. moze to nie dzisiejsze i nie modne ale tak wlasnie czuje. zycze powodzenia napewno znajdziesz kogos kto cie pokocha bedzie delikatny itd

Gość jgjgjgjj
szkoda że kiedyś zmienisz zdanie i jak u każdego faceta,wyjdzie z ciebie kurestwo,zdradzisz jakąś kobiete którą podobno kochałeś i okaże sie że seks bez uczuć to jest to,co sie w zyciu liczy najbardziej..zaliczanie i wszystko romantyczny wierny facet to mit dlatego czas umierać

Gość jestemprawiczkiemimnieroznosi
to niby do mnie? nie mam zamiaru nigdy nikogo zdradzic. mam do tego wielka odraze i boj sie ze raczej to mnie ktos kiedys tak potraktuje. ja mam wielki szacunek do kobiet. z restza nie musisz mi wierzyc ludzie na forum rozne rzeczy gadaja