Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za porazkaaaaaaa

Pracuję w biurze w Warszawie za 8,70 h netto!!!

Polecane posty

Gość co za porazkaaaaaaa

wychodzi mi jakieś 1600 zł, kurwa co za kraj...co za życie posrane. Nawet nie ma z czego na wakacje odłożyć :/

Gość dfsfdsfdfds
Dzis się dowiedziałem, żę myjniach samochodowych płacą 15-17 zł netto /h, przegrałaś życie :D

Gość co za porazkaaaaaaa
To sam sobie idz do myjni, ja wolę mieć jednak sucho pod tylkiem. Trzeba bedzie szukac innej roboty, chociaz nie jest zbyt kolorowo...Wszedzie tylko wyzyskuja ludzi... :(

Gość wyzysk jak cholera..........
jest wyzysk, bo ludzie godza sie na takie warunki masa tu osob chetnych do pracy i to psuje rynek niestety :(

Gość dfsfdsfdfds
Za pierdzenie w stołek 8,70 to i tak za dużo :classic_cool:

Gość co za porazkaaaaaaa
Nie noooo powinnam sie nie zgodzic i jesc trawe. Takie rozumowanie jest wg ciebie ok? Ten kraj robi sie coraz bardziej absurdalny, ale co mam zrobic...

Gość **Bimbałek**
15 zł netto x 372h = 5580 zł. Nieźle :D

mam dla ciebie pracę.Masz aż 4 dni wolne w miesiącu ,atrakcyje wynagrodzenie a zatrudnienie na podstawie umowy o pracę.Na pewno nie będziesz miała wtedy czasu na pisanie na forum. "Poszukujemy ekspedientki do sklepu spożywczego, odsiedlowego 6.00-23.00. Lokalizacja bliski Targówek - rondo Żaba. Praca zmianowa, 4 dni wolne w miesiącu, atrakcyjne wynagrodzenie. " jeśli chcesz dorobić aż 7.38 zł/h Praca w carrefour na Głębockiej 15 Poszukujemy pracowników na stanowiska: - pracownik wagowy-6.54 -7.38 netto za godzinę - wykładanie towaru-5.96 - 6.54 netto za godzinę - pracownik działu warzyw-5.96 - 6.54 netto za godzinę Mozliwośćpraca na 1/8, 1/4, 1,2 etatu. -