Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marina901

PCOS i jestem w ciazy:):)

Polecane posty

Gość marina901

Witam mamusie i przyszłe mamy:) od roku lecze sie na PCO juz myslałam ze nigdy nie uda mi sie zajsc w ciaze a starałam sie z mezem od roku. Az tu nagle trafiłam do cudownego lekarza który dał mi nadzieje i po leczeniu udało mi sie. Jestem w 5 tyg ciazy i jestem szczesliwsza niz kiedy kolwiek. CZy sa tu moze mamy z PCO???

Gość co coc cococococ
no to sie nie ciesz bo to dopiero 5 tydzien.....

Gość agulinaminanina
co to pcos?

ja już w końcówce drugiej ciąży:) też mam pcos. Za pierwszym razem 1,5 roku starań w tym ok półł roku leczenia, za drugim razem rok starań, obyło się bez leczenia, miałąm iść w styczniu do lekarza a tu w grudniu sie udało:)

Gość summer bay
ja też z PCOS i jestem już w 37 tc :) udało mi się zaciążyć w 1 cyklu starań tuż po dużej utracie wagi. podobno po schudnieciu jajniki lepiej pracuja, wiec warto wziąć się za siebie :)

potwierdzam :) poi schudnieciu zaszlam odrazu a staraalam sie 5 lat :) gratuluje :)

Gość summer bay
dodam jeszcze że nie brałam żadnych leków.

summer jaka diete stosowalas przed?? czyzby niskoweglowodanową??? duzo juz przytylas? bo ja przed schudlam 12 a w ciazy przytylam 10 :) ale dla pcos nawet 5 kg jest zbawienne :) tez nie bralam zadnych leków :) naturals ;)

Witam ja tez mam PCOS 4 lata staralismy sie zmęzem o dziecko z tego 2 lata leczyłam się już miałam isc na inseminacje i okazało się ze jestem w ciązy za 2 tyg mam termin porodu :) pozdrawiam

Gość summer bay
Gloria schudłam 20 kg, ograniczałam tłuszcze i węgle, ćwiczyłam teraz niestety wszystko to wróciło ale mam już wprawę i na pewno po ciąży zrzucę. nie martwię sie, polubiłam sport

Gość summer bay
widze że wszystkie zaciążyłyśmy na przełomie jesieni i zimy :P podobno wtedy ukł rozrodczy lepiej pracuje

autorko gratuluje!ja mam PCO (bez syndromu) i mam podobno jajniki w tragicznym stanie. Za duzo szans na ciaze nie mialam. Wpadlam w prezerwatywie+stosunek przerywany dzien po okresie :-D i tak to byl jedyny stosunek od dluzszego czasu wiec dla niedowiarkow: nie nie bylo mozliwosci zebym zaszla kiedys indziej. Corka ma juz 3 lata