Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zuzanna1307

Starszy facet

Polecane posty

Od jakiegos czasu spotykam sie z pewnym facetem. Jest ode mnie starszy o 10 lat. Ja mam 20, a on 30. Nigdy z nikim nie rozmawialo mi sie tak dobrze jak z nim, choc znam go bardzo krotko. Jest wyrozumialy, opiekunczy i wydawalo mi sie, ze godny zaufania-do czasu. Na ostatniej imprezie dowiedzialam sie od niego, ze jest w zwiazku, co prawda w rozpadajacym sie zwiazku (co podkreslil) i ta dziewczyna ma dziecko, ale nie jest podobno jego. Ta wiadomoscia mnie troche do niego zniechecil. Co z tego, ze jego zwiazek sie psuje. Chyba powinien go ratowac, a nie zabawiac sie z innymi. Ciekawe jak sie czuje ta dziewczyna? To nie wszystko czego sie o nim dowiedzialam, znajomi mowia, ze on ciagle zmienia dziewczyny, potrafi tak nimi manipulowac i obkrecic wokol palca...szkoda gadac. Pisze to tu, zeby dowiedziec sie co o tym sadzicie, jak byscie sie zachowaly na moim miejscu?

tez mam tak podobnie..tyle ze to kolega tak po sasiedzku..czasami piszemy do siebie..i ten kolega tez niby ma dziecko..niby jakiejs dziewczynie zrobil dziecko..nie wiem czy to prawda bo to tylko plotki i tez tylko rozpuszczaja plotki ktore sa nieprawda..tyle ze ja mam 19 lat a on 30 lat..jest 11 roznicy..ale tako mozna sie dogadac z nim..tako pogadac,pozartowac,posmiac sie..ale niestety zakochal sie we mnie..ja do niego nic nie czuje i ja mu powiedzialam ze nic z tego nie bedzie ale on dalej sie stara o mnie..ja jedynie widze w nim fajnego kumpla..

Gość On39
Dajcie sobie laski spokój. Też tak manipulowałem młodymi naiwnymi dziewczynami. naprawdę nie polecam.

Ja sie w nim nie zakochalam, ale czuje sie przy nim fajnie mimo wszystkich dyskusji na jego temat ktore slyszalam. Nawet mama mojej przyjaciolki mi mowila, zebym uwazala na niego, bo on jest takim kobieciarzem-a ona zna go od malego. Teraz we wrzesniu wyjezdza do Anglii, mowi ze na 2 tygodnie, mam nadzieje, ze zostanie tam dluzej ;P Jak go nie widze to mysle, ze nie jest wart mojej uwagi, ale jak sie z nim spotykam to od razu jest milo i fajnie... Sama juz nie wiem.

Masz rację, odpowiedzialny facet powinien ratować związek lub po prostu zostawić tą dziewczynę. A co robi? Szuka pocieszenia u młodszej mając nadzieję ze trafił na naiwna.

ja tak samo..jak sie z nim spotykam to jest milo,fajnie mozna pogadac,posmiac sie..z czasem przytuli sie do mnie albo na pozegnanie kolezenski uscisk..tylko tyle..moja matka gadala zebym z nim sie nie spotykala bo on chce tylko jednego,ze chce mnie wykorzystac i ze on jest nieodpowiedzialny..ja spotykam roznych ludzi..odpowiedzialnych,nieodpowiedzialnych,glupich,normalnych i jeszcze jakichs tam...dla mnie nie ma znaczenia ze jest nieodpowiedzialny..moja matka tak mi gada jakby on byl moim chlopakiem a tak nie jest..ona juz mnie denerwuje tym swoim gadaniem..

Czyli na nastepnym spotkaniu powiem mu, ze nic z tego nie bedzie. 3 miesiace temu rzucil mnie facet i bardzo to przezylam-myslalam o nim dzien w dzien, nic dla mnie nie istnialo. Teraz jak spotty sie z tym starszym to przynajmniej zapomnialam o bylym, moze dlatego mnie tak do siebie przyciaga.Kto wie...