Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzający szwagier

wkurzający szwagier, ja przeginam czy on?

Polecane posty

Gość wkurzający szwagier
Jezu, weź bleeee tfu! Na samą myśl mi się niedobrze zrobiło...

Gość bug;iu
moze to taki mały szpieg z krainy deszczowców na usługach twojego męża?

Gość asta vista
badz otwarta, zapros go raz na kawe i powiedz mu to samo co tu wylewasz, skoro nic mu nie mowisz moz mysli ze jest dusza towarzystwa "tylko szczera rozmowa prowadzi do komfortu" A. Bendarkowicki

Gość tere fere ku ku
Nie ma ciekawego zajęcia, nudzi się w wakacje więc Ciebie nawiedza:D i ma rozrywkę... I przy okazji nażre się smakołyków, posłucha ciekawych rozmów, znalazł sobie sposób na urozmaicenie czasu wolnego.

Gość do autorki posta
jak przyjdzie dzisiaj do Ciebie siotra i bedzie sie pakowal Wam to pokoju to zapytaj czy moze przyjsc innym razem powiedz ze to babskie spotkanie, ze macie cos do omowienia same. albo umow sie z goscmi, ze jak on przyjdzie to zamilknijcie wszyscy, i siedzcie w ciszy ale np wyjdzie do kuchni, i tam prowadzcie ozywiona rozmowe

Gość Psycholog poradzi
Wizyta w domu psychologa kosztuje pewnie ze 100 zł. Wez go zamów i jak przyjdzie szwagier to ich zostaw razem. Wychodząc powiedz że to ten pacjent. Nawet tumana ruszy.

Gość do autorki posta
mozesz tez pobawic sie w slowna gadke z gosciem przy nim, jak sie wprosi np "musze Ci cos powiedziec ale to pozniej jak zostaniemy same", albo niech siostra powie "czy nie mozemy isc na spacer same, o chcialabym sie Ciebie w czyms poradzic" itd

Gość do autorki posta
albo poprosic siostre czy kuznke niech zrobi do niego jakies aluzje typu " przepraszm Cie ale przyszlam odwiedzic siostre i chcialabym znia zostac sama"

Gość a ja myślę że on to robi
specjalnie. On ma w ogóle jakichś przyjaciół ? Przychodzi ktoś do tego śmierdziela ? Może zazdrości ci że do ciebie ludzie przychodzą i chce żeby się zniechęcili albo żebyś ty ze wstydu za niego sama przestała tych swoich gości spraszać.

Gość wkurzający szwagier
Siostra była i władował się jak zawsze. Szlag mnie trafi jasny! Koniec kuźwa - albo mój mąż zrobi z tym dzisiaj porządek, ale oszaleję.