Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koleżanka ||||Estera

moja znajoma to utrzymanka

Polecane posty

Gość koleżanka ||||Estera

Wkurza mnie postawa mojej koleżanki, która ma męża bogatego przedsięborce a ona tylko leży w domu i pachnie,tzn.ona uważa,że ciężko pracuje skoro wychowuje 2 dzieci,gotuje obiady i zajmuje się obsługą domu.Ostatnio mąż kupił jej nowy samochód i zabrał na egzotyczne wakacje... powiedzcie mi czy ta kobieta nie ma godności?,dom który on kupił nie włożyla nawet złotówki jak ona śmie mówić,że jest szczęśliwą i zaradną kobietą?

Gość redwsaqax
nie zazdrośc koleżace, pewnie mąż ją zdradził

Zaradną jest dopóki mąż żyje i na nią zapierdala bo jak zostanie sama to sobie raczej nie poradzi no... chyba ze mąż odklada miliony na konto by ja zabezpieczyc. Poprostu ma taki sposób bycia ze nie lubi sie przemęczac i nie przeszkadza jej ze siedzi w domu tylko i wypełnia domowe obowiązki. Ja na jej miejscu bym zwariowała bo nie jestem nauczona sie tak wylegiwac ( szybko mnie to nudzi) a po drugie goniła bym do pracy chocby z tego wzgledu ze nie lubie byc zalezna od kogos ale jej to pasuje!

Gość kkkkkkkkkkmmmmmmmmmmm
bo taka jest prawda Ty wstretna zazdrośnio!!! tez byś tak chciała, ale taki facet by ciebie nie chciał!! wychownie 2 dzieci to najciezsza praca!! ale Ty stretna jesteś!!!

zazdroscisz jej??? ja na przyklad jej bym nie zazdroscila..bo nie ma czego..co z tego ze mieszka w duzej willi..ja wolalabym miec swoj wlasny dom i mniejszy a nie willa..

Gość ksjkfjdskfjksds
"Wkurza mnie postawa mojej koleżanki" wkurza cie to ze nie jestes na jej miejscu:D

Gość przesada takie coś proponować
Leży i pachnie? Przy dwójce dzieci? Ty chyba nie wiesz co mówisz, a tak naprawdę, to zdrowo jej zazdrościsz chyba. Kłuje Cię, że faceta ma takiego zaradnego i że to na Ciebie uwagi nie zwrócił?

Gość cecrcecece
jej sprawa... dobrze sie ustawiła to jest plus nie minus ;)

Gość hyyypnosse
ja także nie pracuję, jestem na utrzymaniu męża;) pomagam mu w prowadzeniu firmy, wychowuję córeczkę, dbam o dom:) nie macie pojęcia ile razy już usłyszałam, że jestem leniem, nierobem, dnem, utrzymanką, itd ... nie przejmuje się tym- zabezpieczona jestem, mąż opłaca mi nawet składki emerytalne, nie martwię się o przyszłość... jestem zadbana, córcia także, dom piękny i zawsze witam męża z uśmiechem...

Gość hyyypnosse
ludzkie podejście do osób niepracujących jest okropne...moja kuzynka potrafiłą wysłać mi ofertę pracy, np. w sklepie, za 1000 zł :( skoro mój mąż zarabia ok. 22 tys ... w porywach 25... czy ten tysiąc nas zbawi? mówiła, że to zawsze MOJE pieniądze... nie rozumie, że mąż nigdy mi na nic ni wydziela, nie kontroluje wydatków... po prostu mamy wspólne konto, i tyle! oczywiście, takie wydatki jak lodówka , pralka czy wakacje konsultujemy razem... ostatnio właśnie tej kuzynce kupiłam na urodziny śliczne perfumy, w zestawie z balsamem do ciała ...powiedziała, że to prezent od mojego męża, bo to z jego kasy zapłaciłam...było mi niesamowicie przykro! nie czuję się gorsza przez to, że nie pracuję... kiedy córka pójdzie do przedszkola planuje mały biznesik- sklep internetowy ...