Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola_S

Czy ktoś mi pomoże zdobyć nr. komórki do faceta?

Polecane posty

Gość Ola_S

Czy ktoś mi pomoże zdobyć nr. komórki do faceta. Znam stacjonarny do jego rodziców ale on już dawno tam nie mieszka. Może kolega jakiś poda sie za pana z banku lub z innej instytucji. A może poprostu powie ,że zgubił numer. POMÓŻCIE

Gość g54g54g54g54g5
a jak będziesz mieć numer to co zrobisz?

Gość kołek dobra rada
sama zadzwoń do tych rodziców powiedz że jesteś znim w cąży i mają dać numer bo musisz mu podać datę rozprawy o alimenty

Gość Ola_S
Haha. Ja tu powaznie a Wy sobie jaja robicie. Chciałam mu zyczenia urodzinowe wysłać , nie widzieliśmy się kilka lat.

Gość kołek dobra rada
powiedz że jesteś świadkiem jehowy i chcesz mu nowy numer "Strażnicy" przynieść ale najpierw chcesz z nim pogadać o bogu przez telefon :-)

Gość Belinda157
A znasz w ogóle Jego rodziców?

Gość Ola_S
Znam i to dobrze bo to mój były facet, dlatego nie mogę sama zadzwonić bo głos mój napewno poznają

Gość Belinda157
A nie możesz po prostu zadzwonić, przywitać się i powiedzieć otwarcie, że chciałabyś złożyć mu życzenia, ale nie masz jego numeru? W końcu się znacie, nie powinno być problemu.

Gość Ola_S
No nie bardzo bo on ma żonę a ja męża ;-) Pomyśla sobie czego ta baba chce po tylu latach.

Gość miss kafee
a hi hi no co ty gadasz

Gość Belinda157
To faktycznie odpada. A macie wspólnych znajomych? Jakiegoś kolegę/ koleżankę, kogoś, komu powiesz, że masz do Niego jakąś sprawę i pilnie potrzebny Ci kontakt.

Skoro obydwoje jesteście w związku to po co ci jego nr??!! Czy ty naprawdę chcesz zniszczyć i swój i jego związek??!!!

Gość Ola_S
No moze mamy wspólnych znajomych ale sie porozjeżdzali po świecie. Pozatym jaka pilna sprawe mogę mieć po 10 latach.

Gość Ola_S
A po co tkwić w związku bez miłości. Gdybym była szczęsliwa z meżem to bym pewnie nie próbowała sie skontaktować z byłym. Pozatym wysłanie życzeń urodzinowych to chyba nic złego. Gdy kocha żonę to i tak od niej nie odejdzie ale z tego co wiem to on nawet kościelnego ślubu nie brał.

Gość Ola_S
Teraz wychodzę więc nie pytajcie poco mi ten numer. Może ktos mi jednak pomoże. Będę wieczorem.

To czy brał Ślub w Kościele czy w Urzędzie nie ma znaczenia!! Życzenia owszem można złożyć ale musisz pamiętać że ma Rodzinę żonę dziecko a może i parkę a to rzecz święta!! To że tobie się z wiązku nie powiodło nie znaczy że masz niszczyć czyjś związek. Jeśli w twoim związku nie ma już uczuć to najzwyczajniej się rozwiedź i znajdz kogoś wolnego. Postaw się w jej sytuacji!! Jak ty czuła byś się gdyby jakaś elegancka laska rozwaliła ci szczęśliwą rodzinę??!!

Gość co za bzdury o rany
jarek, musisz byc starszną cipką, skoro uwazasz, ze mozna tak sobie zabrac faceta i rozwalic mu rodzinę :D no ale nie wnikam jak to z tobą jest, po prostu faceci, ktorych znam zazwyczaj potrafią sami podejmowac decyzję i nikt obcy im nic nie rozbija bez ich wiedzy

Gość kołek dobra rada
o co ci zatem chodzi? swędzi cię i tylko on umiał tam podrapać? ma zone ty męża - daj mu spokuj, bo to dziwnie wygląda.

Gość Ola_S
Wszyscy tylko doradzacie. Facet ma swój rozum i zrobi co zechce. Ja chcę tylko wysłać zyczenia. Nie wiem jak mu się układa a on pewnie nie wie jak mi się układa. Tak można całe życie przewegetować w związku i nigdy nie być szczęsliwym. Tym sms-em mozna by wszystko rozwiązać. Jeśli jest szczęsliwy w swoim związku to sobie pomysli o fajnie życzenia dostałem i pokaże je swojej żonie może i będą się smiać razem. Tylko co jeśli on nie jest jednak szczęsliwy bo cos mi mówi ,że tak jest i nigdy nie zadzwoni do mnie , nie napisze bo mysli ,że ja jestem szczesliwa i nie chce mi rodziny rozbijać. Wtedy oboje będziemy nieszczęsliwi.

Gość Ola_S
Czy znajdzie się jednak ktoś, kto mi pomoże???

Gość ciekaaaawe
Daj sobie siana.

Gość Ola_S
Oj łatwo powiedzieć, to prosta sprawa, może zadzwoni jakiś facet do rodziców i powie ,że ma do niego jakąś sprawę. Ja nie moge bo moga poznać mój głos, znajomych też nie chce prosić bo co sobie pomyślą. Prosze pomóżcie to max minuta rozmowy.