Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luxi

Wybrał inne życie. Imprez i ćpania...

Polecane posty

Gość luxi
Kochana nie wierz w poprawę, ze przestanie z miłości. Słowa takiej osoby to o kant d...y potłuc. Do czasu aż sam nie będzie chciał czegoś z tym zrobić możesz o nim zapomnieć, bo on uważa że nic złego się nie dzieje. I kochana on nie zostawił Cię bo uważa, że tak będzie dla ciebie lepiej. On cię zostawił żeby mieć spokój. Żeby nikt mu nie truł, że robi źle. Loweline cały czas wmawiałam sobie: On Cię kocha, musisz mu pomóc... Twoje słowa, które u góry zacytowałam słyszałam w ostatnim czasie od wielu osób. A ja naiwna wszystkim wmawiałam, że mnie kocha i że mnie potrzebuje. On nie chce pomocy i mnie nie kocha... Ale dopiero ktoś, kto rozumie całą tą sytuację i przeszedł przez coś podobnego mi to uświadomił.

Gość blackwell
no więc daj mu wreszcie spokój i zajmij się swoim życiem!

Gość a co to za nieudacznik
Wiem, że za mną tęskni i że cierpi beze mnie'' -naprawde jesteś tak ślepo naiwna? on ma cię w dupie , wybrał kumpla a ty jesteś dla niego jak piate koło u wozu , co on jeszcze musi zrobic zebyś zobaczyła prawde?

Gość Człowiek Mistrz
ale wy baby głupie jesteście. Nic dziwnego że traktujemy was tylko jako maszynki do seksu, byle z krzyża spuścić :classic_cool: 🖐️

Gość luxi
Człowiek mistrz - faktycznie jesteś mistrzem, tyle że głupoty jak widać po tym, co piszesz

Gość erfgvfdrg
niestety moja droga - to ty jesteś głupia - przeczytaj sobie jeszcze raz dokładnie swój wątek

Gość luxi
Nie po to tu jestem, żeby mnie krytykować, można w normalny sposób wytłumaczyć i poradzić, a jak komuś się coś nie podoba to niech nie czyta

Gość erfgvfdrg
w normalny sposób już wszyscy ci wytłumaczyli na poprzedniej stronie - ale pewnie nie jesteś usatysfakcjonowana radami nie po twojej myśli, co?

Gość luxi
przeczytaj pierwszą z góry wiadomość na 2 stronie i skończ z tymi swoimi mądrościami