Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Venice

Ślub - jak zorganizować?

Polecane posty

Gość Venice

Za niecały rok mój ślub i nie mam jeszcze nic w związku z tym nie załatwiliśmy :( Znacie może jakieś fajne forum albo stronkę z poradami na ten temat. Ja ostatnio czytałam coś takiego http://magdawe02.blogspot.com/2012/08/slubnik-cz-3.html i przeraziło mnie ile to trzeba się nazałatwiać...

ja planuję na czerwiec 2014 i wiem, że już w styczniu-lutym będę rezerwować salę i ewentualnie kamerzystę. Pierwsze co, to sala, termin w kościele, fotograf. Tak moim zdaniem, bo te usługi rezerwuje się z bardzo dużym wyprzedzeniem. Resztę można organizować kilka miesięcy przed ślubem, ale możesz zacząć wcześniej dla spokoju

tez mam za rok i nie mam absolutnie niczego zalatwionego, co mnie akurat nie stresuje bo niby czemu mialabym sie przejmowac caly rok czyms co bedzie trwalo jeden dzien? ;)

Gość TakaONA89
Ja mam ślub za miesiąc więc już prawie wszystko jest zorganizowane. Zamówcie sobie jak najwcześniej salę , kościół i orkiestrę ( żeby mieli wolny termin akurat na ten dzień który Wam pasuje ). My chcieliśmy w sierpniu ale akurat nie pasowały te trzy rzeczy i musieliśmy się zadowolić 1 września ;p Kamerzysta i fotograf zawsze się znajdzie, jest sporo ofert. Tak samo auto do ślubu czy inne pierdółki ;)

Teraz jest sporo problemów z zarezerwowaniem dobrej, taniej sali weselnej...Trzeba szukać z dużym wyprzedzeniem. Proponuję zająć się salą, fotografem oraz oprawą muzyczną na początku. A później zostawić sobie dużą rezerwę czasową na przyjemności - dobór sukni, kwiatów itd. ;)

Gość ertteee
zaczynasz od -sali (trzeba się porządnie naszukać, żeby znaleźć porządny lokal), pytaj się o wszystko, zbieraj przykładowe menu, szukaj kosztów ukrytych, pytaj o alkohol-czy można mieć swój czy nie. Na końcu podlicz WSZYSTKIE koszta ile Ci wyjdzie za talerzyk. -w tym samym czasie szukaj zespołu -u nas akurat nie ma problemu z terminem w kościele, ale to też jest ważne, lepiej mieć wybór i dopasować sobie najlepszą dla nas godzinę:)

Gość jak świętujesz?
piszesz że bierzesz śluib za rok a nie masz nic? nawet sali? no to skąd wiesz że są za rok wolne terminy i że ślub się odbędzie?

Gość Projekt-Ślub
Jesli potrzebujecie przy organizacji najważniejszego w życiu dnia pomocy zapraszam do współpracy www.projekt-slub.eu wszystkim zajmę się od A do Z :)