Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laraa :(

Coś nie tak dzieje sie z moim 2 letnim synkiem:( Bardzo sie martwie :(

Polecane posty

Gość laraa :(

hej mamy , moj synke od dluzszego czasu zaczol miec biegunki , bylam u pediatry dala mi jakies kropelki ale nic nie pomoglo , robi czarne kupy z duza iloscia sluzu jakis glutow.. bylam dzis znowu i pediatra kazala mi sie zarejestrowac do gastrologa dzieciego zeby zrobic gastroskopie ze cos nie tak z jego jelitami , do tego doszlo brak apetytu .. wogole niechce jesc , dzis np zjadl tylko odrobine sniadania a do tej godz nic , obiadu wcale , na spacerze kupilam banana tez niechcial , kupilam drozdzowke bo nieraz gdy nic niechcial pomagalo ale nawet nie sprobowal, dzwonilam juz do szpitali ale w jednym nie maja miejsc a w dwoch kolejnych mam zadzwonic jutro i do jednego w piatek .. wczesniej jak juz dostane w ktoryms termin mam isc do peditry zrobia mu podstawowe badania krwi , moczu kupy pod katem pasozytow (choc to pediatra wykuczyla ale trzeba zrobic) i bardzo sie martwie , codziennie lapie sie za brzuszek i steka i pediatra powiedziala ze napewno go pobolewa .. niemam pojecia co mu moze dolegac i strasznie sie boje nawet tego badania i co mu moze dolegac:( moze miala tak jakas mama ? pozdrawiam:(

Gość lets kick some butts
potwierdzam, z dzieckiem najlepiej iść na izbę, zrobią badania od ręki.

nie ma na co czekac tylko na IP do szpitala. trzeba byc tylko rpzygotowanym ze dziecko zostanie na oberwacji.

Mieliśmy podobnie, jak maluszek miał 1,5roku. Z tym, że kupki miały gorzkawy zapach i czasem były tez b.ciemno-zielone jak trawa. nas nie było to nic poważnego. Zrobiliśmy badania a jako leczenie były jedynie bakterie. Badania powinniście przeprowadzić. To malutkie dziecko, więc trzeba zawsze traktować takie sytuacje bardzo poważnie.