Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majak21005

przestał kochać ?

Polecane posty

Gość majak21005

moj facet chyba mnie juz nie kocha ;/ mieszkamy niedaleko siebie a on nie ma dla mnie czasu.. w tygodniu zajety praca a potem obowiazkami domowymi.. przewaznie widujemy sie w weekendy ale tez nie w kazdy dzien np klamie ze ma rodzine na glowie i w niedziele sie nie zobaczymy a wiem ze to nie prawda.. siedzi w domu i po prostu nie chce sie spotkac.. albo woli wyjsc z kolegami niz ze mna ;/ co robic?

Gość majak21005
tak jest juz od dluzszego czasu i on uwaza ze nic sie nie dzieje.. po prostu chce miec tez czas dla siebie.. ale wydaje mi sie ze jak sie kogos kocha to chce sie z ta osoba widywac

a ja myślę,że po prostu chce mieć troszkę czasu dla SIEBIE. W tygodniu poświęca się pracy w weekendy obowiązki rodzinne i Ty.Nie dziwie się,że w tym czasie również chce pobyć SAM.Musisz to zrozumieć:) a nie zamartwiać się i posądzać o niekochanie:P

Gość majak21005
moze i masz racje.. ale widywanie sie w weekendy i to w dodatku nie całe to troche mało :(

Ale powiem Ci, że takie codzienne widywanie się i "wiszenie" na sobie też nie jest dobre bo co za dużo to nie zdrowo. Ja radziłabym naprawdę szczerze z nim porozmawiać i powinno się wszystko wyjaśnić. Być może to było z jego strony zauroczenie, które teraz mija lub naprawdę potrzebuje pobyć sam. Bo i tak czasami bywa.

Gość niestety mój też tak robi
twierdzi że w tygodniu jesteśmy zajęci.zgodzę się praca,dodatkowe zzajęcia,obowiązki rodzinno-domowe.ale jeżeli się chce zawsze znajdzie się czas...a on często mówi (i nie jest to pytanie tylko stwierdzenie) ale ty pewnie dziś (jutro,w sobotę itp) nie masz czasu.i posprzatane.a ja naprawdę go nie ograniczam nie wydzwaniam,nie smsuje czy to takie dziwne że chciałabym widzieć się z nim np co tydzień. poza tym brakuje mi jego bliskości nawet tego że siedzimy i dłuższy czas NIE MUSIMY rozmawiać tylko od czasu do czasu wymienimy się jakąś myślą tęsknię a jemu chyba już nie zależy :(