Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

undercover

Psi problem

Polecane posty

Witam, mam pewien problem. Mam w domu dwa pekińczyki. Suczkę i psa. Dziewczynka ma teraz cieczkę, chłopczyk próbuje się do niej dobierać lecz nie wiem czy jedyną metodą żeby ją zapłodnić jest zakleszczenie się, czy i bez tego może dojsć do zapłodnienia? Bardzo jestem ciekawa, czekam na informacje OD OSÓB KTÓRE SIĘ NA TYM ZNAJĄ.

Gość to zjedzcie to poza tym
nie, bez zakleszczenia sie (o ile masz na mysl ze nie moga sie pozniej rozlaczyc) tez moze dojsc do zaplodnienia

najlepiej w ogole ich rozdziel na jakis czas kompletnie bo nawet nie bedziesz wiedziala kiedy a po cieczce mozesz ja sterylizowac smialo

ja chcę żeby on ją zapłodnił. tylko byłam ciekawa czy obowiązkowo musi się zakleszczyć żeby do tego doszło

a w jakim celu tego chcesz? Zarobek? nie boisz sie, ze szczenieta urodza sie chore i beda poznij cierpiec? jaka masz pewnosc, ze twoje psy nie nosza w genach wad same lub po swoich rodzicach np. wady serca. Nie szkoda ci wydawac na swiat kolejnych psow, zabierac potencjalne domy psom ze schronisk? Pytam z ciekawosci bo zawsze sie zastanawiam czym sie kieruja takie osoby.

Chcę sprzedać, wszystkie oprócz jednego. Jednego chcę sobie zostawić na wystawy, bo posiadanie kilku psów w domu to spora przesada. Ale jestem pewna że szczenięta będą zdrowe, staram się dbać o moje pieski najlepiej jak potrafię, co miesiąc odwiedza je weterynarz, są regularnie szczepione i badane. Także jeśli chodzi o stan zdrowia, są gotowe do rozrodu.

Gość gieniatoja
zakleszczenie się???

Gość gieniatoja
co to?

Gość aleocochoodzi
ja też nie wiem,co to jest zakleszczenie?

Gość aleocochoodzi
nie rozumiem,że nie mogą się rozłączyć?to nienormalne

Tak, w pewnym momencie właśnie coś takiego się dzieje. Któregoś dnia jak wyszłam na miasto widziałam sytuację jak dwa małe psy (york z jakimś kundlem) się zakleszczyły i dopiero właścicielka yorka jak wyszła ze sklepu je rozłączyła bo same nie dały rady. ;)

Tak, w pewnym momencie właśnie coś takiego się dzieje. Któregoś dnia jak wyszłam na miasto widziałam sytuację jak dwa małe psy (york z jakimś kundlem) się zakleszczyły i dopiero właścicielka yorka jak wyszła ze sklepu je rozłączyła bo same nie dały rady. ;)